Hem NYHETER Kivra stöttar SME Climate Hub

Kivra stöttar SME Climate Hub

Publicerat av: Redaktionen

Kivra stöttar SME Climate Hub 3

I måndags lanserades SME Climate Hub. Det är en ny plattform som kommer att uppmuntra och hjälpa små och medelstora företag att åta sig att halvera utsläppen av växthusgaser före 2030 och nå nettoutsläpp före 2050. Bakom initiativet står Internationella Handelskammaren (ICC), Exponential Roadmap Initiative, The We Mean Business Coalition och FN:s ”Race to Zero”-kampanj.

Vi på Kivra vet att det krävs många goda krafter för att skapa en bättre värld. Därför är det en del av vårt DNA att stötta initiativ såsom SME Climate Hub. Ju fler vi är, desto mer kan vi göra. Vi hoppas kunna inspirera fler bolag att gå med i SME Climate Hub och skriva under SME Climate Commitment. Ni hittar den fullständiga hemsidan för initiativet här.

Nyheten om lanseringen uppmärksammades globalt och här i Sverige bland annat av Dagens Industri, Aktuell Hållbarhet och IT hållbarhet. Läs mer om initiativet hos ICC här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>