Klimatsmart vecka i Göteborgs skolor och förskolor
Hem NYHETER Klimatsmart vecka i Göteborgs skolor och förskolor

Klimatsmart vecka i Göteborgs skolor och förskolor

Publicerat av: Redaktionen

Morötter i köttfärsen, fisk istället för rött kött i burgaren och klimatsmarta tips under tallriken. Det är några av delarna i den klimatsmarta vecka som inleds i dag i Göteborgs skolor och förskolor.

Alla Göteborgs kommunala skolor och förskolor deltar i temaveckan om klimatsmart mat. Köken kommer de kommande dagarna att anpassa sina menyer för att minska koldioxidutsläppet och pedagogerna har möjlighet att plocka upp ämnet i sin undervisning.

Vill du veta merKlimatsmart vecka i Göteborgs skolor och förskolor 2

Vill du veta mer om satsningen, eller kanske besöka någon skola eller förskola under veckan, kan du kontakta Anna Rombin Sundbäck, områdeschef Intern service SDF Centrum.

Telefon: 031-365 74 88

Mejl: anna.rombin.sundback@centrum.goteborg.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>