Tech Mahindra lanserar ESG-erbjudande – ska underlätta för företag att nå hållbarhetsmål
Hem MILJÖ Tech Mahindra lanserar nu ESG-erbjudande – ska underlätta för företag att nå hållbarhetsmål

Tech Mahindra lanserar nu ESG-erbjudande – ska underlätta för företag att nå hållbarhetsmål

Publicerat av: Redaktionen

Tech Mahindra, en ledande leverantör av tjänster och lösningar för digital transformation, lanserar idag sin ESG-portfölj (Environment, Social, Governance) för att hjälpa företag uppnå sina hållbarhetsmål.

Genom dessa erbjudanden kommer Tech Mahindra att göra det möjligt för företag att både lansera och hantera hållbarhetsmål samt hjälpa dem att uppnå ESG-mål.

Tack vare den nya ESG-portföljen hjälper Tech Mahindra kunder att minska sina nuvarande koldioxidutsläpp. Det gör det möjligt för Tech Mahindras kunder att stärka sitt engagemang mot hållbarhetsmål, samtidigt som de bibehåller och skapar affärsvärde.

”Hållbarhet har alltid varit kärnan i hur vi gör affärer på Tech Mahindra. Genom åren har vi förbättrat vår hållbarhetsstrategi och skalat våra utgifter för hållbarhetsåtgärder för att mildra effekterna av klimatförändringar samtidigt som vi skapar värde för våra intressenter. Med vårt omfattande ESG-erbjudande tar vi ett steg längre för att hjälpa våra kunder att forma en bättre och hållbar framtid.

Med hjälp av ny teknologi och ett robust ekosystem för partners, tillsammans med ett specialiserat team av experter kommer Tech Mahindra att hjälpa kunder att mäta, övervaka, förbättra och uppnå ESG-mål genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för olika behov. Organisationens ESG-erbjudanden utvecklas genom att dra nytta av den forskning och insikter som samlats in under de senaste 15 åren”, säger Sandeep Chandna, Chief Sustainability Officer på Tech Mahindra.

Tech Mahindra lanserar ESG-erbjudande – ska underlätta för företag att nå hållbarhetsmål

Sandeep Chandna, Chief Sustainability Officer på Tech Mahindra

Som en del av NXT.NOWTM-ramverket som syftar till att förbättra ”Human Centric Experience” fokuserar Tech Mahindra på att investera i nya teknologier och lösningar som möjliggör den digitala transformationen och möter kundernas föränderliga behov.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>