Lenovo utökar sin portfolio med nya datorer i Yoga-serien
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Lenovo utökar sin portfolio med nya bärbara datorer i Yoga-serien

Lenovo utökar sin portfolio med nya bärbara datorer i Yoga-serien

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo presenterar nästa generations superslimmade bärbara datorer i Yoga serien, alla med Windows 11.

Där syns bland annat seriens flaggskepp,14-tummaren Yoga Slim 9i, som är certifierad som koldioxidneutral och erbjuder produktivitet, portabel underhållning.

Nya Yoga Slim 7i Pro X och Yoga Slim 7 Pro X, är utrustade med Lenovo X Power som möjliggör skapande var som helst, när som helst. Yoga Slim 7i Carbon förenar kraftfull rörlighet med tålig design.

Lenovo utökar sin portfolio med nya datorer i Yoga-serienNya Yoga-serien erbjuder också en uppdatering av 14- respektive 16-tummaren Yoga Slim 7 Pro, Yoga Slim 7i Pro och Yoga 7. För att möta de behov som finns vid hybridarbete, presenterar Lenovo dessutom nya Yoga AIO 7, en 27-tums skärm med 4K-upplösning med egenskaper som ett ergonomiskt fäste som ger oändlig flexibilitet, möjlighet till samarbete mellan flera enheter och modern teknik för att matcha det moderna hemmet.

Yoga Slim 9i: Smart, hållbar och kraftfull

Yoga Slim 9i (14”, 7) är skapad för den miljömedvetna som inte vill kompromissa portabilitet med lyx, premium-underhållning och AI-driven prestanda. Designen på det tunna och lätta 14,9mm chassit har rundade, släta konturer och är inkapslad in 3D-glas – för ökad komfort.

Yoga Slim 9i har en 14-tums skärm med ratio om 16:10 och konfigurationsmöjligheter med en upp till 4K OLED PureSight pekskärm. Lenovos PureSight, på den valbara 4K OLED-skärmen, ger ultra-skarpa detaljer, klarhet samt livfulla fotorealistiska färger. Med Vesa Certified Display HDR True Black 500, kan djupet om 10 bits visa över en miljard färger på en enda pixel och ge ett färgomfång på 100 procent DCI-P3. Yoga Slim 9i:s fyra Bowers & Wilkins-högtalare ger också en högkvalitativ ljudupplevelse som väcker såväl musik som underhållning till liv.

Yoga Slim 9i drivs av Intel Evo med 12:e generationens Intel Core-processor. Via Lenovo A.I. Core 2.0 levereras nu ännu smartare upplevelser, med förbättrad AI-aktiverad prestanda och utökad säkerhet. Det inkluderar bland annat kryptering på hårdvarunivå utformad för att skydda enheten från rot- och ransomware-attacker. Och beroende på vad man gör och mängden systembelastning det skapar kan AI- motorn också dynamiskt justera fläkthastigheten och hårdvarans prestanda för att optimera och accelerera användningen.

Yoga Slim 7i Pro X och Yoga Slim 7 Pro X: Med kraften att skapa, oavsett var

Kraftpaketen Yoga Slim 7i Pro X (14”, 7) och Yoga Slim 7 Pro X (14”, 7) har nästa generations processorer, upp till 32 GB LPDDR5 RAM, NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU med NVIDIA Studio-validering och Lenovos X Power som tar termisk designkraft till nästa nivå. Lenovos X Power erbjuder specifik justering skapad för olika användningsscenarier. Det för att driva den bärbara datorn bortom gränserna för maximal CPU- och GPU-prestanda. Med en vikt på mindre än 1,6kg är dessa tunna och lätta maskiner byggda för att enkelt kunna ta med på språng.

Se den senaste underhållningen på Lenovos 14,5-tums skärm med PureSight med 3K 120Hz uppdateringsfrekvens, dessutom med möjlighet till pekskärm och med en exakt färgpalett och rikare nyanser. Den har en hårdvarukalibrerad 100 procentig sRGB färgtäckning med 100 procent sRGB- färgomfång, samt TÜV Hardware Blue Light-certifiering3 för att minska påfrestningen på ögonen.

Yoga Slim 7i Carbon: Portabel prestanda

Yoga Slim 7i Carbon (13”, 7) erbjuder portabel prestanda som matchar dess lätta utformning om mindre än 1kg. Dess chassi är så tunt som 14,8mm vid den tunnaste punkten men har trots detta en robust konstruktion tack vare motståndskraftig magnesiumlegering förstärkt med kolfiber i flera skikt. Med tre moderna färgalternativ5 och kant-till-kant-tangentbord med större styrplatta är Yoga Slim 7i Carbon ett stilrent verktyg i vardagen.

Med Intel Evo kan du prestera på högsta nivå. Med 12:e generationens Intel Core-processor, förbättrad av självjusterande fläkthastigheter och prestanda för att matcha användarens unika behov av ström och batteri. Innehåll kan skapas och tittas på praktiskt taget när och var som helst med valbara Lenovo PureSight 13,3-tums 2,5K pekskärm med 90 Hz uppdateringsfrekvens och ett högre bildförhållande på 16:10. Lenovos PureSight-skärm erbjuder en utökad färgpalett och mer exakta nyanser och det tillsammans med TÜV Hardware Low Blue Light-certifiering3 ger mindre ansträngda ögon.

Yoga Slim 7 Pro och Yoga Slim 7i Pro: Utökad effektivitet

Lenovo presenterar också en uppdatering av Yoga Slim 7 Pro (14”, 7) och Yoga Slim 7i Pro (14”, 7). Dessa enheter är byggda för hög effektivitet, och kommer i exklusiv aluminiumdesign i färgerna Storm Grey och Cloud Grey5. Dessa möjliggör skapande när du är på språng med tillval av den senaste generationens Intel Core- eller AMD Ryzen 6000-seriens processor. Med NVIDIA GeForce RTX 2050 Laptop GPU, tas den spektakulära färgen, ljusstyrkan och kontrasten in på dess valbara OLED Lenovo PureSight-skärm, förstärkt av valfri Dolby Vision och en 100 procent sRGB-färgomfång.

Tillgänglig i färgen Storm Grey5, är de större Yoga Slim 7 Pro (16”, 7) och Yoga Slim 7i Pro (16”, 7) byggda med överlägsen grafisk visningshastighet, med en 2,5K IPS-skärm på upp till 165Hz för sömlös användarupplevelse vid spel och videoredigering. Yoga Slim 7 Pro (16”, 7) har NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU med NVIDIA Studio-validering och Yoga Slim 7i Pro (16”, 7) Intel Arc A370M-grafik.

Yoga 7: med passion för underhållning

Nya Lenovo Yoga 7 (14”, 7) är en mångsidig 2-i-1-lösning med konvertibelt multi-mode. AMD Ryzen 6000 Series-processorn är ett kraftpaket för underhållning som rymmer en upp till 2,8K OLED-pekskärm på en skärmratio om 16:10. Dolby Vision ger verklighetstrogna färger, rikare detaljer och låga blåljusnivåer. Den kommer också med Dolby Atmos som ger omslutande ljud från dess fyra högtalare.

Yoga 7 definieras av dess mångsidighet och flera användningsområden.  Du kan gå under långa perioder utan att behöva leta efter eluttag tack vare det långvariga batteriet6 och Rapid Charge Express7-tekniken gör att du snabbt är tillbaka igen. Skapa, skissa och ta anteckningar med den valbara Active Pen.5 Effektivisera produktivitet och inlärning med smartare funktioner som brusreducering under videosamtal och filter med lågt blått ljus för att hålla videokvaliteten klar och fri från distraktion och ansträngda ögon. Dess fyra användningslägen ger också användare möjlighet att interagera med sin Yoga 7 på ett antal olika sätt.

Yoga AIO 7: Modern och kraftfull allt-i-ett lösning

Den nya stilrena Yoga AIO 7 (27”, 7) är anpassningsbar allt-i-ett lösning för det moderna hemmet. Med en 27-tums 4K IPS-skärm med smal ram och 95 procent DCI-P3, roterar Yoga AIO 7 enkelt 90 grader, lyfts upp och lutar för fler betraktningsvinklar. Den har kraften att klara vardagens alla utmaningar tack vare AMD Ryzen 6000 Series-processor och valfri AMD Radeon RX 6600M-grafik med den banbrytande AMD RDNA 2-arkitekturen. Det fungerar också som ett underhållningssystem, med sina dubbla JBL 5W-högtalare som minimerar förvridning genom Lenovos unika passiva radiatordesign. Det samtidigt som Yoga AIO 7 tar upp mindre yta än sina föregångare i utbyte mot mer skrivbordsutrymme.

En av Yoga AIO 7:s främsta egenskaper är att den möjliggör både delning och samarbete. Användare kan nu trådlöst dela sin smartphoneskärm8 till skrivbordsskärmen för att titta på videor, bläddra genom foton eller scrolla i sociala medier på en massiv 27-tumsskärm – både horisontellt och vertikalt. Dessutom kan du medan du arbetar eller tittar på videor på en bärbar dator,9 också förstärka ljudet och skärmstorleken genom att ansluta den till Yoga AIO 7:s fullfunktions Type-C-port – så att användaren kan ta kontroll över båda enheterna via samma tangentbord och mus, allt samtidigt som du håller enheten laddad.

Lenovo Smart Lock Services: Skyddar datorn från det okända

Lenovo introducerar idag också sin senaste mjukvarulösning, Lenovo Smart Lock Services. Driven av Absolute och tillgänglig via Lenovo Vantage och Lenovo.com, skänker detta molnbaserade säkerhetsprogramvaran användarna lugn i händelse av att deras dator skulle bli stulen, vilket ger dem mer kontroll över den personliga information som lagras på deras enhet.

Fullpackad med säkerhetsfunktioner låter Lenovo Smart Lock Services användare spåra och lokalisera den senast kända platsen för sin Lenovo-enhet antingen via en webbläsare eller mobilapp. De kan också fjärrlåsa enheten för att begränsa obehörig åtkomst eller, genom dess funktion av dataradering, radera känsliga filer för att förhindra identitets- och datastöld. För att hjälpa användare att återställa en stulen dator, inkluderar Lenovo Smart Lock Services tillgång till Absolutes dedikerade utredningsteam som arbetar nära med lokal brottsbekämpning för att försöka spåra den.

Pris och tillgänglighet
  • Yoga Slim 9i (14”, 7) med pris från 1899€ förväntas vara tillgänglig i slutet av juni 2022.
  • Yoga Slim 7i Pro X (14”, 7) med Intel Core processor från 1299€ förväntas vara tillgänglig i slutet av juni 2022. Yoga Slim 7 Pro X (14”, 7) med processor i AMD Ryzen 6000-serien med pris från 1.199€ förväntas vara tillgänglig i slutet av juni 2022.
  • Yoga Slim 7i Carbon (13”, 7) med pris från 1199€ förväntas vara tillgänglig i slutet av juni 2022.
  • Yoga Slim 7 Pro (14”, 7) med processor i AMD Ryzen 6000-serien med pris från 999€ förväntas vara tillgänglig i slutet av augusti 2022.12 Den större Yoga Slim 7 Pro (16”, 7) med processor i  AMD Ryzen 6000-serien från 1499€ förväntas vara tillgänglig i slutet av juli 2022.
  • Yoga Slim 7i Pro (14”, 7) med Intel Core processor med pris från 1099€, förväntas vara tillgänglig i slutet på juli 2022. Den större Yoga Slim 7i Pro (16”, 7) med Intel Core processor med pris från 1599€ förväntas vara tillgänglig i slutet på juli 2022.
  • Yoga AIO 7 (27”, 7) med pris från 1499€ förväntas vara tillgänglig i slutet av juni 2022.
  • Yoga 7 (14”, 7) med pris från 1099€ förväntas vara tillgänglig i slutet av juni 2022.
  • Lenovo Smart Lock Services förväntas vara tillgänglig på den globala marknaden under september 2022

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>