MEKO och Mobivia Fleet har signerat ett partnerskapsavtal
Hem TRANSPORT MEKO och Mobivia Fleet har signerat ett partnerskapsavtal

MEKO och Mobivia Fleet har signerat ett partnerskapsavtal

Publicerat av: Redaktionen

MEKO och Mobivia Fleet Solutions ingår ett partnerskapsavtal kring en komplett lösning för företagskunder

MEKO AB (tidigare Mekonomen Group) och Mobivia Fleet Solutions, en del av Mobivia SA, har signerat ett partnerskapsavtal i syfte att förse fleet-kunder, företag med flera företagsbilar, med en komplett lösning i Europa.

Samarbetet erbjuder befintliga kunder och nya elbilstillverkare en komplett service på de marknader som MEKO och Mobivia verkar.

“Vi ser fram emot samarbetet med Mobivia Fleet Solutions, med våra kombinerade nätverk kan vi utveckla tjänsten samt erbjuda en unik lösning i centrala och norra Europa. Samarbetet utökar också vårt erbjudande på MEKO och gör att vi kan fortsätta bistå våra kunder, när de behöver det, utan att de behöver leta någon annanstans.

För att möjliggöra mobilitet och erbjuda alla bilägare en fullservice har MEKO vidtagit proaktiva åtgärder för att utöka servicen för elbilsägare. På våra huvudmarknader erbjuder vi ett komplett utbud av reservdelar för elbilar och har över 2000 godkända elbilsverkstäder enligt E+”, säger Petra Bendelin, Direktör Affärsutveckling & Strategi, MEKO AB.

Både MEKO AB och Mobivia erbjuder bilrelaterade tjänster som service och reperation via ett nätverk av verkstadskedjor. Med MEKOs kedjor, bestående bland annat av; 100% Autotjek, AutoMester, CarPeople, Mekonomen, MECA och O.K Serwis, i Danmark, Finland, Norge, Polen, Sverige, och Mobivias kedjor, bestående av; Norauto, ATU, Auto5 och Midas, i Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Italien, Luxemburg, Portugal och Spanien, kan koncernbolagen erbjuda deras företagskunder en komplett lösning i Europa.

MEKO och Mobivia Fleet har signerat ett partnerskapsavtal“Mobivia Fleet Solutions partnerskap med MEKO ger ett unikt erbjudande till fleet-kunder som är verksamma i hela Europa och som är i behov av en komplett lösning. Med de kombinerade nätverken och båda koncernbolagens tjänsteerbjudanden, värderingar och förmågor utökar vi vårt ekosystem av hållbara och värdefulla lösningar till förmån för våra kunder. Mobivia har varit ledande i att utveckla sitt nätverk av nästan 2000 servicecenter i Europa, Afrika och Turkiet samt deras anställda, för att vara redo för alla tekniska utvecklingar, så som elfordon. Vi har fantastiska varumärken i Mobivia, är en pålitlig partner för många internationella och nationella stora kunder och strävar kontinuerligt efter att förbättra vårt erbjudande för fleet-kunder och deras förare”, säger Katrin Teichert, General Manager, Mobivia Fleet Solutions.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>