”Miljö och återvinning är ett hett ämne”
Hem MILJÖ ”Miljö och återvinning är hett ämne”

”Miljö och återvinning är hett ämne”

Publicerat av: Redaktionen

Samhällsbilden inom avfallshantering och återvinning har förändrats de senaste 30 åren.

Miljö och återvinning är numera ett hett ämne, men branschen behöver bli mer attraktiv för att locka nya medarbetare till sig.

”Miljö och återvinning är ett hett ämne”

Carina Färm, Förbundsdirektör på VafabMiljö, under den nationella konferensen kring yrkesprofilering och validering

Carina Färm, förbundsdirektör på VafabMiljö, berättar att de har identifierat samarbete, insteg och validering som några av de viktigaste nycklarna för att lyckas med en mer inkluderande kompetensförsörjning.

– Vi kompetensutvecklar våra medarbetare genom egna kurser och validering av kunnande tillsammans med Sobona. Det känns suveränt bra, berättar Carina Färm. Läs och se mer här: Samarbete, validering och återbruk 2.0 i fokus på VafabMiljö.

Nyfiken på att veta mer? Ta en enklare väg.

Carina Färm deltog på den nationella konferensen kring yrkesprofilering och validering. Konferensen riktade sig till dig som arbetar med strategisk kompetensförsörjning och rekrytering. Den bjöd på både inspiration och verktyg för att utveckla en mer inkluderande kompetensförsörjning.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>