Ökad hållbarhet och lönsamhet genom dataanalyser i molnet – Schneider Electric lanserar EcoStruxure™ Plant Advisor
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Ökad hållbarhet och lönsamhet genom dataanalyser i molnet – Schneider Electric lanserar den nya EcoStruxure Plant Advisor

Ökad hållbarhet och lönsamhet genom dataanalyser i molnet – Schneider Electric lanserar den nya EcoStruxure Plant Advisor

Publicerat av: Redaktionen

EcoStruxure Plant Advisor är Schneider Electrics nya lösning för att påskynda implementeringen av industriella IoT-lösningar, möjliggöra tvärfunktionell datainsamling och styrning av anläggningsdata.

I och med EcoStruxure Plant Advisor lanserar Schneider Electric nästa steg digital anläggningsstyrning för framtidens industrier.

Det är en skalbar och öppen IIoT-plattform byggd inom den befintliga EcoStruxure-arkitekturen och hjälper industriföretag att tolka process- och driftsdata. Samtidigt möjliggör lösningen en multifunktionell övervakning och delning av applikationsdata i realtid. Detta leder till snabbare förbättringar av den operativa prestandan, förbättrad kvalitetskontroll, minskad energi- och råvaruförbrukning, bättre underhåll och ökad lönsamhet.

Ökad hållbarhet och lönsamhet genom dataanalyser i molnet – Schneider Electric lanserar EcoStruxure™ Plant Advisor

– Mängden data som är tillgänglig för industriföretag växer exponentiellt. Men förekomsten av äldre och proprietära system liksom bristen på OT/IT-integration innebär att industriföretag inte får den helhetsöverblick över verksamheten som behövs för att snabbt kunna anpassa den till nya förhållanden, säger Mehrdad Bahmani, produktchef på Schneider Electric. Vi hjälper våra kunder med deras digitala transformation där EcoStruxure Plant Advisor är ett verktyg som kan lösa viktiga affärsutmaningar, menar Mehrdad.

EcoStruxure Plant Advisor består av tre viktiga sammankopplade funktioner:
  1. Hybridanslutning (Edge/Cloud): Agnostisk strategi från edge till moln för att hantera datakällans uppkoppling under hela livscykeln inom samma industriella datamodell.
  2. Industriell databehandlingsplattform och analys på flera platser: Dataaggregering och databehandling som möjliggör fjärrövervakning och direktövervakning genom KPI:er och analyser i realtid på flera platser.
  3. Applikationsbyggande och industrispecifika erbjudanden: Möjligheten att bygga anpassade applikationer i en miljö som saknar kod eller har begränsad kod, med utnyttjande av förbyggda IoT-moduler och centraliserad tillgång till produktionsdata för att uppfylla specifika affärsbehov.

EcoStruxure Plant Advisor är nu tillgänglig på Schneider Electric Exchange, ett öppet ekosystem dedikerat till att lösa verkliga utmaningar inom hållbarhet och effektivitet inom industrin.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>