Mot tusen miljarder nya träd
Hem NYHETER Mot tusen miljarder nya träd

Mot tusen miljarder nya träd

Publicerat av: Redaktionen

Salesforce och World Economic Forum samarbetar för att plantera en BILJON träd.

Mot tusen miljarder nya träd

Japp, 1 000 000 000 000 träd.

Nu har de första tio miljonerna planterats.  

Under 2020 etablerade Salesforce ett samarbete med World Economic Forum och lanserade 1t.org, en global satsning för att samla företag, frivilligorganisationer och regeringar kring en av våra viktigaste klimatutmaningar.

Målsättningen är oerhört ambitiös och det är glädjande att de 19 projekt som idag är aktiva världen över tillsammans resulterat i att Salesforce bidragit till tio miljoner träd på de ställen där de behövs som mest.

”Jag har själv varit ute och planterat och omhändertagit ekar i Stockholmsområdet. Det är naturligtvis inte här i Sverige vi gör de största insatserna, men jag är genuint stolt över att vi tillsammans med våra partners drar vårt strå till stacken. Och vi ska göra mycket mer under kommande år,” säger Dan Bjurman, Sverigechef på Salesforce.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>