MVS lanserar snabbladdare för att möta de ökade kraven på el som drivmedel
Hem TRANSPORT MVS lanserar snabbladdare för att möta de ökade kraven på el som drivmedel

MVS lanserar snabbladdare för att möta de ökade kraven på el som drivmedel

Publicerat av: Redaktionen

I takt med att allt fler fordonstillverkare ställer om sin produktion till helt elektriska fordon ökar också kraven på att kunna snabbladda dem.

MVS lanserar snabbladdare för att möta de ökade kraven på el som drivmedel

– Ultra är en flexibel och kraftfull snabbladdningslösning som är både pålitlig och säker i drift. Dessutom kräver den minimalt underhåll, säger Jonas Söderberg, försäljningsansvarig EV på MVS.

Intresset för elfordon är stort och för att klara den omställning som transportsektorn står inför krävs fler möjligheter att på ett lättillgängligt sätt snabbladda bussar, last- och personbilar. Nu lanserar MVS DC-laddaren Ultra i Sverige för att tillgodose det kommande behovet. Ultra är en kompakt och kraftfull snabbladdare som kan anpassas från 75kW till 300kW. Trots avancerad teknik är Ultra enkel att både installera och använda oberoende från nätverk.

– Vi har gedigen kunskap, lång erfarenhet och expertis inom strömförsörjning. Med Ultra kan vi skapa skräddarsydda och unika laddningslösningar efter behov och önskemål och på så sätt möta det ökade kravet på el som drivmedel, avslutar Jonas Söderberg.

Mer fakta:
– Ultra har en laddeffekt på 75kW, 150kW, 225kW eller 300kW
– Vattenkylda laddningskablar som tillval med CHAdeMO eller CCS2-kontakter
– Möjligt att uppgradera laddningseffekten i efterhand

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>