Ny förlängning, ny laddare och ny prognos
Hem TRANSPORT Ny förlängning, ny laddare och ny prognos på år 2022

Ny förlängning, ny laddare och ny prognos på år 2022

Publicerat av: Redaktionen

En bit in på år 2022 har det redan hunnit hända en hel del inom projektet.

Vi har hunnit vara ute och nätverka i det fysiska rummet, sett ännu en snabbladdare invigas i vårt område samt starta intressanta samarbeten som vi tror mycket på.

Därtill har vi sett Power Circle revidera sin prognos för elektriska fordon ännu en gång, deltagit i elbilsrally i Norrbotten samt börjat planera för hur vi ska ta projektet i mål utifrån nya förutsättningar som vi skriver mer om också. Allt detta och mycket mer i Stolpe in för Stad och Lands senaste nyhetsbrev.

Ny förlängning, ny laddare och ny prognosTrevlig läsning!

Projektet Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland SiSL fokuserar på Västernorrland och Jämtland. BioFuel Region driver projektet tillsammans med Region Jämtland Härjedalen för att stötta laddinfrastukturutbyggnaden samt öka kunskapen om e-mobilitet. Målet är att utveckla en väldimensionerad och sammanhållen laddinfrastruktur för laddfordon i Mellersta Norrland.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>