Hem NYHETER Nytt samarbete skapar rätt förutsättningar för digitalisering

Nytt samarbete skapar rätt förutsättningar för digitalisering

Publicerat av: Redaktionen

Nytt samarbete skapar rätt förutsättningar för digitalisering 3

OEM Automatic har ingått ett samarbete med Ambient Technomancy för att kunna erbjuda både hårdvara och mjukvara inom IIoT och Industri 4.0.

Ambient Technomancy har lång erfarenhet av mjukvaruutveckling för industri och brinner för innovationer och ny teknik. Tack vare OEM Automatics breda kunskap om komponenter har vi nu möjlighet att tillsammans med Ambient Technomancy erbjuda en helhetslösning vad gäller både hårdvara och mjukvara.

Det nya samarbetet innebär att vi kan hjälpa dig att förenkla din produktion och bland annat förutse driftsstopp och behov av reparationer, visualisering av produktionen och loggning av din utrustning.

Niklas Kvarnström, grundaren av Ambient Technomancy, anser att industrier måste digitalisera sig för att locka till sig medarbetare och vara rustade för framtiden. Men steget kan kännas stort och skrämmande för många verksamheter. ”Om du vill ha något som du inte har haft, måste du göra något du aldrig har gjort” säger Niklas.

Det nya samarbetet gör det möjligt för OEM Automatic att erbjuda, inte bara rätt komponenter för att digitalisera din verksamhet, utan också rätt mjukvara och support.

”Vi vill skapa mervärde för våra kunder som är redo att starta sin digitala resa.” säger Andreas Hvittfeldt, marknadsgruppchef för Elskåpskomponenter på OEM Automatic. ”Samarbetet med Ambient Technomancy gör att vi kan hjälpa kunden nå hela vägen.” fortsätter Andreas.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>