Paradiset inleder samarbete med Picard

Paradiset inleder samarbete med Picard

Paradiset har inlett samarbete med Picard, som tillhandahåller fryst kvalitetsmat. Samarbetet innebär att företagets sortiment nu finns tillgängligt för Paradisets kunder i Paradiset NK och Paradiset Mariatorget.

Picards unika sortiment erbjuder många viktiga aspekter som kompletterar Paradisets med tanke på hållbarhet, naturliga råvaror och deras noggranna ursprungsmärkning.

“Som frysspecialister har Picard det klart bästa sortimentet av naturliga, och även ekologiska, produkter. Vi har velat samarbeta med dem sedan vi öppnade och nu har det äntligen blivit möjligt vilket vi är oerhört glada över. De kompletterar vårt övriga sortiment och stärker helheten”, säger Johannes Cullberg, Grundare av Paradiset.

Picard vill visa att det finns läcker fryst mat och lyfta fram spännande livsmedel som fungerar såväl till vardag som fest. Samarbetet med Paradiset är ett ypperligt tillfälle att visa upp innovativ fryst mat – Picard erbjuder ett premiumsortiment och stärker samtidigt medvetandet om märkets core values runtom i landet. Kevin Renaudin, Country Manager Picard Sverige, ser samarbetet som ett bra tillfälle att nå nya kunder:

“Vi har inlett samarbetet med Paradiset eftersom vi känner att de satsar helhjärtat på livsmedel av god kvalitet kombinerat med miljötänk. Detta ger Picard också möjligheten att ha sitt stora sortiment närmare kunderna som rör sig på NK och vid Mariatorget, där vi inte har egna butiker än. Paradiset och Picard har dessutom så mycket gemensamt; vi sätter båda stort fokus på produkternas kvalitet, hållbarhetsfrågor och konsumenternas livskvalité.”

Redan nu finns Picard i ovanstående butiker med stor möjlighet att även finnas i Paradiset Sickla och Paradiset Täby i ett senare skede.

Related Articles