Prebonas teknik vinner Scandinavian Outdoor Award för hållbarhet
Hem MILJÖ Prebonas teknik vinner Scandinavian Outdoor Award för hållbarhet

Prebonas teknik vinner Scandinavian Outdoor Award för hållbarhet

Publicerat av: Redaktionen

Simrishamn– Prebona AB (publ) meddelar idag att bolagets teknik för lukteliminering har vunnit det prestigefyllda Sustainability Award som arrangeras av Scandinavian Outdoor Group.

Prebonas teknik vinner Scandinavian Outdoor Award för hållbarhetBedömningen av de nominerade produkterna sker bland annat utifrån design, innovation, funktion, kvalitet och hållbarhet.

Tekniken eliminerar dålig lukt i kläder och textilier så att de inte behöver tvättas lika ofta. Det medför minskad vattenförbrukning, energiförbrukning samtidigt som det begränsar utsläpp av mikroplast och tvättmedel.

-Det är fantastiskt roligt att Prebonas teknik för lukteliminering uppmärksammas på det här viset, säger Orvar Otterstedt, VD Prebona AB (publ). Vi har haft en mycket framgångsrik lansering av tekniken genom vår partner Polygiene med ett enormt intresse från textilföretag över hela världen, fortsätter Orvar Otterstedt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>