Qnister och PURE ACT samarbetar för att stärka företags hållbarhetsarbete
Hem MILJÖ Qnister och PURE ACT inleder ett samarbete för att stärka företags hållbarhetsarbete

Qnister och PURE ACT inleder ett samarbete för att stärka företags hållbarhetsarbete

Publicerat av: Redaktionen

Qnister har inlett ett samarbete med PURE ACT som hjälper företag med hållbarhetsarbetet.

Som ett första steg kommer den digitala plattformen Acture att bli en del av Qnisters grunderbjudande av compliancetjänster.

  • Vi har länge imponerats av PURE ACT och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder lösningar på fler utmaningar, säger Anna-Lena Isaksson, VD & grundare på Qnister.
  • Det känns klockrent! Vi hoppas kunna visa ännu fler företag att hållbarhet inte behöver vara krångligt, utan till och med lönsamt, säger Linnea Eriksson, grundare och delägare PURE ACT.
  • Hållbarhet är en het fråga, och det finns mycket kvar för företag att göra. Vi ser fram emot att se hur samarbetet med PURE ACT kan komma att utvecklas, säger Anna-Lena Isaksson.
Enklare att följa lagkraven

Precis som Qnister, gör PURE ACT det enklare för företag att arbeta med ofta tidskrävande och komplicerade frågor som lagen ställer höga krav på. Därför är samarbetet en bra matchning, där Qnister och PURE ACT riktar sig mot företag som står inför samma utmaningar.

Hållbarhetsarbete är viktigt, men inte alltid lätt att veta hur man ska ta sig an. Med ledningssystemet Acture får företag hjälp att bygga en hållbarhetsplan där man också kan lagra policys och dokumentera befintliga rutiner samt upprätta en hållbarhetsrapport. Att hållbarhetsrapportera är viktigt för att visa att företaget är en ansvarstagande partner, vilket ökar attraktiviteten för både kunder, medarbetare och finansiärer.

Qnister och PURE ACT samarbetar för att stärka företags hållbarhetsarbete

Linnea Eriksson, grundare och delägare på PURE ACT och Anna-Lena Isaksson, VD och grundare på Qnister.

Samarbetet ska fördjupas över tid

Redan nu finns tankar om ett fördjupat samarbete. Men det första steget blir att Qnister erbjuder plattformen Acture i sitt grunderbjudande. Hur samarbetet kan komma att se ut längre fram får tiden utvisa.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>