Schneider Electric arrangerar webbinarium
Hem EVENT Schneider Electric arrangerar webbinarium

Schneider Electric arrangerar webbinarium

Publicerat av: Redaktionen

I en tid där hållbarhet är avgörande för både planeten och företagen behöver näringslivet ställa om och hitta nya vägar framåt.

Det är temat när Dagens Industri och Schneider Electric bjuder in till ett kostnadsfritt webbinarium den 28 september. Innovation, teknisk utveckling och hållbarhet står på agendan.

Schneider Electric bjuder tillsammans med Dagens Industri in till samtal om hur innovation bidrar till en bättre värld och ett framgångsrikt hållbarhetsarbete. I panelen deltar representanter från Schneider Electric, Vasakronan, Ellevio, Equinix och Setra Group.

Schneider Electric, som i januari utsågs till världens mest hållbara företag av Corporate Knights Global 100 Index, har ambitiösa hållbarhetsmål. Företaget ska ha en koldioxidneutral verksamhet senast 2025, nettonollutsläpp från driften senast 2030 och en leveranskedja med nettonollutsläpp senast 2050.

Schneider Electric arrangerar webbinarium– Hållbarhet är en integrerad del av affärsstrategin inom Schneider Electric över hela världen och vi följer klimatforskningen noga, säger Karolina Blacharska, marknads- och kommunikationschef på Schneider Electric i Sverige. Våra ambitiösa mål speglar vårt engagemang för klimatet och vi ser fram emot att träffa branschkollegor i vårt webbinarium för att diskutera vägen framåt.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>