Schneider Electric lanserar nytt sortiment av kylmaskiner för hållbara datacenter
Hem SCHNEIDER ELECTRIC Schneider Electric lanserar nytt sortiment av kylmaskiner för stora hållbara datacenter

Schneider Electric lanserar nytt sortiment av kylmaskiner för stora hållbara datacenter

Publicerat av: Redaktionen

Schneider Electric lanserar ett nytt sortiment av Uniflair Chillers för stora datacenter.

Kylmaskinerna har inverterstyrda skruvkompressorer och erbjuder ett sätt att lösa utmaningen med att kyla framtidens datacenter på ett effektivt, precist och konfigurerbart sätt.

De extra stora luftkylda kylaggregaten ger ökad kylningskapacitet med lägre energianvändning, vilket innebär hög energieffektivitet under olika miljöförhållanden. Uniflair Chillers med skruvkompressorer är en av de första lösningarna som utnyttjar köldmedium som har låg påverkan på den globala uppvärmningen (GWP).

– Det senaste sortimentet inom Uniflair Chillers har helt och hållet utformats med hållbarhet i åtanke och ger företag en enastående energieffektivitet och tillförlitlighet, även under krävande förhållanden, säger Pankaj Pathak, Director Cooling, Secure Power på Schneider Electric. Genom att använda hållbara köldmedium och minska energianvändningen så kan man stärka kundernas anpassningsförmåga och flexibilitet.

Kylning av datacenter för ökad hållbarhet och motståndskraft

Schneider Electrics senaste Uniflair-kylare på 300–2200 kW introducerar stora förbättringar för en högeffektiv och tillförlitlig kylning av datacentertillämpningar samtidigt som den nuvarande plattformen förbättras med nya storlekar och konfigurationer. Några fördelar med Uniflair Chillers:

  • Schneider Electric lanserar nytt sortiment av kylmaskiner för hållbara datacenterDe erbjuder modulär konfiguration och är paketerade för att förenkla och påskynda installation och utformning.
  • De integrerar ett system för fri kylning som utnyttjar utomhusluften för att tillhandahålla kylning, vilket i sin tur minimerar energianvändningen utan att påverka enhetens storlek.
  • De minimerar den årliga energianvändningen, vilket förbättrar TCO (Total Cost of Ownership).
  • De uppnår +2MW med hög vattentemperatur, vilket ökar enhetens kylkapacitet med mindre klimatpåverkan.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>