Seminarium på H22 ”Från grotta till hållbart boende styrt av artificiell intelligens”
Hem HÅLLBARA ÅSIKTER Seminarium på H22 City Expo ”Från grotta till hållbart boende styrt av artificiell intelligens”

Seminarium på H22 City Expo ”Från grotta till hållbart boende styrt av artificiell intelligens”

Publicerat av: Redaktionen

Den 1 juni leder Johanna Frelin, vd Riksbyggen, ett seminarium under H22 City Expo i Helsingborg om digitalisering, innovation och framtidens boende.

I panelen deltar Liza Nyberg, vd Svensk Fastighetsförmedling, Joakim Jardenberg, Volvo Group strategy, Jonas Birgersson, entreprenör ViaEuropa och Anna Frankzen Starrin, kulturantropolog och trendanalytiker.

Seminariet är kostnadsfritt men man behöver boka plats, se länk nedan.

Digitaliseringen förändrar allt med storm, pandemin har fått oss att längta efter naturen, hållbarhet med delad ekonomi blir en nödvändighet, community-tänket sveper in över världen. Och samtidigt är vi grottmänniskor med basala behov. Hur kommer framtidens boende och människans beteenden ser ut?

Seminarium på H22 ”Från grotta till hållbart boende styrt av artificiell intelligens”

Fr v Anna Frankzen Starrin, Jonas Birgersson, Liza Nyberg, Joakim Jardenberg och Johanna Frelin.

– Det ska bli väldigt roligt att diskutera framtiden boende och till min hjälp för samtalet kommer jag att använda resultat från en ny undersökning om synen på bostaden som Riksbyggen precis tagit fram, säger Johanna Frelin.

Plats: Stadsteatern – ”Lillan” på Karl Johans gata 1, Helsingborg

När: 1 juni, klockan 13.00-14.00

Klicka här för att boka plats

Seminariet kommer även att sändas live på Riksbyggens Facebook-sida.

Se hela Riksbyggens program under H22 City Expo

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>