Snart 400 anmälda till digitala strategikonferensen PC Summit 2020!
Hem EVENT Snart 400 anmälda till digitala strategikonferensen PC Summit 2020!

Snart 400 anmälda till digitala strategikonferensen PC Summit 2020!

Publicerat av: Redaktionen

Snart 400 anmälda till digitala strategikonferensen PC Summit 2020!

Vi ställer inte in, vi ställer om! Nästa vecka – onsdag 6/5 kl. 8.45 – 15.30 är det äntligen dags för Power Circle Summit! Eventet har redan spräckt gränserna för de 200 personer som bereddes plats på det fysiska mötet och nu öppnar snart sändningen från vårens största och viktigaste strategikonferens för energiområdet. 

– Konferensen handlar om digitalisering av elnät i praktiken, elektrifiering av tung industri och transport samtidigt som vi gläntar på locket till vad som finns bortom de 50 TWh el som behövs enligt det svenska näringslivets färdplaner. Otroligt spännande att mötas på nya sätt och att vi kan genomföra den här viktiga konferensen trots rådande läge säger Johanna Lakso, VD Power Circle 

Det omtyckta innovationsracet finns givetvis med. TI det nya digitala konferensupplägget har vi kunnat förinspela pitcharna och röstningen är nu öppen på pcsummit.se. Vilket innovationsbolag tycker du ska få en extra knuff i form av prispengar och uppmärksamhet? In och rösta!

Vi har även kompletterat programmet med ett Case Marathon där 4 av elkraftbranschens viktigaste innovationsprojekt för elektrifiering, flexibilitet och digitalisering berättar sin story – och du som deltagare får ställa frågor. Här träffar du bland annat Jenny Larsson (ABB) och Peter Sigenstam (Eon).

– Som efterrätt får vi ett dynamiskt samtal om hur vi ökar takten i omställningen och genom att låta innovativa lösningar och lovande case skalas upp och samverka. Broar mellan de goda lösningarnas öar, så att säga, meddelar Daniel Kulin, Power CIrcle, som är moderator i studion. 

I den avslutande panelen träffar vi Robert Andrén och Anne Vadasz Nilsson för myndigheternas räkning – som tillsammans med Vattenfalls elnätschef tillika årets kraftkvinna Annika Viklund och egen-el-entreprenören Johan Ehrenberg, låter oss ta del av hela elsamhällets perspektiv.

Strategikonferensen Power Circle Summit samlar myndigheter, infrastruktur, innovativa bolag och människor. Kan det bli bättre? Allt rundas av med ett mingel där vi träffas via Zoom över ett glas bubbel – eller vad ni nu har hemma i kylen.

Anmäl dig på pcsummit.se för att få tillgång till sändningen och inte minst koder för Menti och Zoom som behövs för nätverkande. Årets tema är Smart elektrifiering för framtidens näringsliv och växande städer.

Den digitala konferensen är helt kostnadsfri.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>