Hem NYHETER Stockholmsmässan och Hela Sverige Samlas i nytt digitalt samarbete

Stockholmsmässan och Hela Sverige Samlas i nytt digitalt samarbete

Publicerat av: Redaktionen
Stockholmsmässan och Hela Sverige Samlas i nytt digitalt samarbete 2

Under fem dagar kommer Hela Sverige Samlas livesändas från Stockholmsmässans nya digitala studio.

Hela Sverige Samlas lanserade en digital kickoff i höstas och det blev en stor succé. I mars är det åter dags – nu med Stockholmsmässan och Centas som medarrangör. 40 av landets vassaste talare och experter bjuder på inspiration, insikter och en massa ny kunskap – i en fem dagar lång livesändning från Stockholmsmässans nya digitala studio.

– Behovet av digitala möten exploderade under förra året och som ett led i det här har vi utvecklat våra digitala lösningar. Idag har vi flertalet studios som möjliggör allt ifrån inspelning av podcasts och högkvalitativa videos till hybridevent eller, som här, livesända event. Det känns fantastiskt kul för Stockholmsmässan att få vara en del i Hela Sverige Samlas med många spännande talare, experter och inspiratörer, säger Isabelle Lechtman, Affärsområdeschef Kongresser & Guest Events på Stockholmsmässan.

Hela Sverige Samlas är Sveriges största digitala kickoff och gick av stapeln första gången i höstas. 8–12 mars är det åter dags och denna gång kommer den att livesändas från Stockholmsmässans digitala studio.

– Det känns så bra att få göra detta tillsammans med Stockholmsmässan, som är en extremt proffsig och trygg partner med stor erfarenhet av att genomföra event – inte minst digitala. Vi kommer att sända live från Älvsjö under fem dagar i mars. Det blir ett helt unikt event, säger Chris Pettersson, medgrundare till Hela Sverige Samlas.

Hela Sverige Samlas är dels en livesänd kickoff, dels en värdefull digital plattform för lärande. Allt är online, vilket gör det möjligt för alla att följa oavsett krav på distansering. 40 handplockade talare och experter bjuder på mängder med inspirerande föreläsningar och intervjuer. Utöver betalande deltagare, bjuder initiativtagarna in alla Sveriges arbetssökande att delta kostnadsfritt – allt för att stötta och inkludera de mest utsatta i samhället idag.

Kickoffen kommer att ta upp följande områden:
Mindset & personlig utveckling
Strategi & planering
Marknad & digitalisering
Försäljning & tillväxt
Ledarskap & innovation

Bland de medverkande 8–12 mars märks:
Agneta Sjödin, programledare och författare
Björn ”Natthiko” Lindeblad, fd munk och föreläsare
Mustafa Panshiri, integrationsexpert
Antje Jackelén, ärkebiskop Svenska kyrkan
Ishtar Touailat, innovationschef och serieentreprenör
Henrik Hjelt, komiker och skådespelare

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>