STS klimatkompensationsinitiativ i hållbara utbildningsresor
Hem NYHETER STS klimatkompensationsinitiativ i hållbara utbildningsresor

STS klimatkompensationsinitiativ i hållbara utbildningsresor

Publicerat av: Redaktionen

STS ett företag som ägnar sig åt internationell utbildning och kulturutbyte är det vårt uppdrag att göra det möjligt för unga studenter att upptäcka vår vackra planet, öka kulturell förståelse och utvecklas till verkliga medborgare i världen.

För att kunna fortsätta samla barn och skapa förståelseförhållanden som sträcker sig utanför gränser, kulturer och språk, är det avgörande att vi kan fortsätta resa på ett hållbart sätt.

STS har nyligen tagit ett steg mot att minska flygresor mellan länder som är anslutna till land, men många av våra program kräver fortfarande flygresor, som genererar stora mängder CO 2 och bidrar till klimatförändringar, en av de största globala utmaningarna vi möter idag. Därför uppmuntrar vi alla våra kunder att klimatkompensera för deras flygresor genom det nya STS klimatkompensationsinitiativet.STS klimatkompensationsinitiativ i hållbara utbildningsresor

STS klimatkompensationsinitiativ donerar pengar till två organisationer. Hälften av pengarna går till Global Standard Certified-program som bidrar till FN:s mål för hållbar utveckling. Dessa program hjälper till att skydda skogar som är avgörande för vår överlevnad och återställer delar av planeten som har förstörts.

Den andra hälften av pengarna går till FlyGreenFund, en ideell organisation som köper biobränsle för att öka efterfrågan på marknaden och stöder projekt som bidrar till produktion och utveckling av biobränsle.

John Cedergårdh, VD för STS Education, det säger han om initiativet: ”Som ett företag som ansvarar för utbildning av barn och tonåringar är det vår skyldighet att ge en ansvarskänsla över vår klimatpåverkan, liksom lära god praxis när det gäller resor och hållbarhet. STS-klimatinitiativet är en stor chans för oss och våra kunder att ge tillbaka och främja grönare resor och miljöskyddet.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>