Sundsvall får ytterligare en återvinningsstation
Hem MILJÖ Sundsvall får ytterligare en återvinningsstation

Sundsvall får ytterligare en återvinningsstation

Publicerat av: Redaktionen

Den 4 september ställs en ny återvinningsstation ut på Viskansvägen/Västra Edebovägen i Sundsvall. 

Återvinningsstationen är resultatet av ett gott samarbete mellan engagerade boende i Viskan och Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

Placeringen av den nya stationen kommer att göra det lättare för boende att återvinna sina förpackningar och tidningar.

– Vi har haft ett gott samarbete med de boende i Viskan och har glädjande nu hittat yta för ännu en återvinningsstation i Sundsvall. Vi är glada att kunna tillgodose de behov som finns, säger Cecilia Möller, regionchef på Förpacknings – och Tidningsinsamlingen, FTI.

Sundsvall får ytterligare en återvinningsstationÅtervinningsstationer är till för närboende hushåll och ger dem möjlighet att lämna sina pappers-, plast-, metall- och glasförpackningar samt tidningar till återvinning, vilket väsentligt bidrar till att vi aktivt sparar på jordens ändliga resurser vid tillverkning av nya förpackningar och produkter.

– Med den här nya stationen på plats hoppas jag att vi kan underlätta för invånarna i Sundsvall att på ett enklare sätt återvinna sina förpackningar och tidningar, säger Cecilia Möller, FTI.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>