Thomas Concrete Group prisas som årets arbetsgivare i bygg- och tillverkningsbranschen

Undersöknings- och actionplattformen Brilliant Future prisar nu de arbetsgivare som har de mest engagerade medarbetarna i sin bransch. Utmärkelsen Brilliant Awards – Employee Experience är baserad på data från 185 organisationer och sammanlagt ligger 235 000 medarbetarundersökningar till grund för listan. Nu står det klart att vinnaren i bygg- och tillverkningsbranschen är Thomas Concrete Group.

Thomas Concrete Group är den organisation som har det största medarbetarengagemanget i bygg- och tillverkningsbranschen och kan därmed titulera sig som vinnare av Årets arbetsgivare i Brilliant Awards – Employee Experience.

– Jag känner mig oerhört glad och stolt över hela Team Thomas. Genom åren har vi tillsammans, både i Europa och USA, lyckats skapa allt bättre förutsättningar för att driva och utveckla vårt företag. Engagerade medarbetare är avgörande för att vi skall nå vår vision om att uppfattas vara bäst i branschen. Denna utmärkelse är en härlig bekräftelse på att vi är på rätt väg, säger Hans Karlander, VD och Koncernchef för Thomas Concrete Group.

Brilliant Awards listar och delar ut pris till de företag som har lyckats skapa ett arbetsklimat med många engagerade medarbetare. Insamling av data har pågått sedan 1 januari 2020 och resultatet är baserat på sammanlagt 235 000 medarbetarundersökningar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>