Tillskott med grönläppad mussla mjukar upp stela leder och stillar smärta vid artros
Hem HÄLSA Tillskott med grönläppad mussla mjukar upp stela leder och stillar smärta vid artros

Tillskott med grönläppad mussla mjukar upp stela leder och stillar smärta vid artros

Publicerat av: Redaktionen

Stel och ont i lederna? Misströsta inte det finns hjälpa att få!

Tillskottet GLYC® stöttar leder och muskler och gör att du kan behålla en aktiv och rörlig livsstil genom hela livet.

Med åldern kan vår ledhälsa försämras, man kan känna smärta och trötthet, vilket ofta leder till mindre rörelse och mer stillasittande. Man hamnar helt enkelt i en ond cirkel. Ibland behövs därför hjälp och med kosttillskottet GLYC® tar man sig upp ur soffan igen.

Studier visar att tillskott av kollagen bidrar till att bygga upp bindväv och brosk. Även ämnen från exempelvis grönläppad mussla kan förstärka ledvätskans förmåga att dämpa stötar. När kroppen får stöd att bygga upp brosket i lederna kommer eventuell smärta att minska automatiskt och man kan röra sig på ett annat vis.

Tillskott med grönläppad mussla mjukar upp stela leder och stillar smärta vid artros

GLYC® innehåller unika ingredienser som stärker kroppen med rätt näringsämnen och byggstenar såsom vitamin C, glykosaminoglykaner som förstärker och läker skador på tarmslemhinnan, marint kollagen och zink, samt grönläppad mussla – rik på omega 3 och fettsyror. Tillskottet är framtaget att passa både kvinnor och män i alla åldrar och har visat sig ha goda resultat.

Efter två misslyckade operationer för artros provade Maria Wallin, 52 år, GLYC® och bara efter några veckor kände hon en markant skillnad.

– Smärtan försvann inte helt, men eftersom rörligheten ökade minskade värken. Jag är 100 procent säker att GLYC® hjälper mig. I somras höll jag till exempel upp ett par månader, och trots att det var varmt, blev lederna direkt stelare, säger Maria Wallin.

GLYC® är en serie kosttillskott framtagen för att bibehålla smidighet, rörlighet och energi. Tillskottet finns med tre olika formula utvecklade efter olika behov: GLYC® Original, Glyc Boost och GLYC® Active.

Visste du att GLYC®  är ett naturligt tillskott som …

…. stöttar broskets normala funktion

…. minskar trötthet och utmattning

…. har vegetabiliskt kapselhölje

6 smarta tips vid ledsmärta

  • Boosta med C-vitamin
  • Komplettera med kollagen
  • Stärk tarmslemhinnan
  • Få i dig omega-3 och fettsyror
  • Gå ned i vikt
  • Satsa på rörelse

GLYC® finns att köpa på apotek, i hälsofackhandeln och online.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>