Vattenfall och Svenska Skidförbundet fokuserar på klimat och hållbarhet i nytt samarbete
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Vattenfall och Svenska Skidförbundet fokuserar på klimat och hållbarhet i nytt samarbete

Vattenfall och Svenska Skidförbundet fokuserar på klimat och hållbarhet i nytt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Vattenfall och Svenska Skidförbundet fokuserar på klimat och hållbarhet i nytt samarbete

Ett av Sveriges längsta sponsorsamarbeten går in i en ny spännande fas. Vattenfall ökar nu sitt engagemang som Smart Energy Partner till Svenska Skidförbundet. De kommer även fortsätta stötta olika satsningar för att få fler på snö.

– Vi är oerhört glada och tacksamma över vårt samarbete med Vattenfall. De har stöttat skid- och snowboardsporten och inte minst gett så många idrottare möjligheter att kunna förverkliga sina drömmar. Nu går samarbetet in i en ny fas. Vi är riktigt stolta över att Vattenfall valt att tillsammans med oss fortsätta sitt engagemang runt hållbarhet och utveckling som Smart Energy Partner och förstås i arbetet med att få Alla på snö, säger Karin Mattsson, förbundsdirektör på Svenska Skidförbundet.

Svenska Skidförbundets samarbete med Vattenfall startade redan 1994 och har således varit historiskt långt, hela 27 år. Nu går samarbetet in i en ny fas.

– Vattenfall och Svenska Skidförbundet med alla duktiga idrottare har en lång historia tillsammans vilket har lett till många goda relationer. Att nu fortsätta som Smart Energy Partner känns rätt för att driva vidare vårt gemensamma arbete med att på olika sätt bidra till minskade klimatavtryck, säger Anna Borg, vd på Vattenfall.

LÄS MER: Vattenfalls pressmeddelande

Nuvarande avtal med Vattenfall gäller till och med den 30 juni, 2021. Därefter fortsätter Vattenfall som sponsor och Smart Energy Partner till Svenska Skidförbundet samtidigt som en ny huvudsponsor tar över.

– Intresset och efterfrågan att förknippas med Svenska Skidförbundet och så klart våra urstarka och framgångsrika skid- och snowboard-landslag, har ökat för varje år. Vi kommer inom kort presentera en ny samarbetspartner, som vi hoppas matchar det genuina engagemang Vattenfall har visat, avslöjar Ola Strömberg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>