Verdion säkrar nu en ny spekulativ möjlighet i Sverige
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Verdion säkrar nu en ny spekulativ möjlighet i Sverige

Verdion säkrar nu en ny spekulativ möjlighet i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

 Verdion, utvecklare av logistikfastigheter över hela Europa, tillkännagav idag att de har säkrat möjligheten att bygga ännu en logistikanläggning i Sverige.

Den planerade anläggningen är tänkt att upprättas i Jönköping, till ett förväntat värde av drygt 360 miljoner kronor (34,36 miljoner euro).

Verdion kommer spekulativt att utveckla en toppmodern logistikanläggning på ca 21 000 kvm, med stort fokus på hållbarhet och flexibilitet, som ska vara redo för inflyttning under det tredje kvartalet 2023.

Den exploaterbara tomten på 4,1 hektar ligger vid E4:an ca 20 minuter från Jönköpings flygplats, en av Sveriges viktigaste strategiska knutpunkter för godstransporter. Lokala hyresgäster idag inkluderar bland annat DHL, Schenker, Elgiganten, IKEA, Husqvarna, AD Bildelar, UPS, Unilever, PostNord, DSV, Bring och ArlaFood.

Verdion säkrar nu en ny spekulativ möjlighet i Sverige Johan Nihlmark, Affärsutvecklingschef Norden på Verdion, säger: ”Detta är en särskilt attraktiv möjlighet i takt med att vi utökar vår nordiska portfölj. Jönköping utmärker sig för sin förmåga att kunna erbjuda leveranser samma dag till alla de största nordiska städerna. Denna är en av flera investeringsmöjligheter vi eftersträvar på platser över hela Sverige och dess fördelar var uppenbara redan från början.”

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>