Vi firar 20-årsjubileum - se vår imagefilm från 2002
Hem TRANSPORT Vi firar 20-årsjubileum – se vår imagefilm från 2002

Vi firar 20-årsjubileum – se vår imagefilm från 2002

Publicerat av: Redaktionen

I år firar Green Cargo 20-år!

I den här reklamfilmen från 2002 får du en inblick i vår verksamhet från starten 2001.

Green Cargo bildades med syftet att stärka Sveriges konkurrenskraft som en attraktiv godsoperatör på järnväg.

Vi är 1 800 medarbetare, som genom våra yrkesroller har förmånen att bidra och skapa ett hållbart och fungerande godstransportsystem.

Vår vision är järnvägslogistik i världsklass och var redan det starten 2001. Visionen är styrande för hur vi tänker, vad vi gör och hur vi kommunicerar. Hållbarhet är sedan länge en naturlig del i vår verksamhet och vi tar socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar. Med hållbar logistik menar vi att transporten, förutom att den är klimateffektiv, också är trafiksäker, punktlig och kostnadseffektiv.

Vi firar 20-årsjubileum - se vår imagefilm från 2002Vår ambition är att alltid möta de krav som våra intressenter ställer på oss inom hållbarhet. Med rötter i den svenska tågtrafikens ursprung är vi Sveriges mest erfarna aktör inom järnvägslogistik. Vi är en viktig del av det skandinaviska näringslivet, både som en pålitlig leverantör av logistiktjänster och som en attraktiv arbetsgivare.

Nu ser vi fram emot att fortsätta att vara en viktig partner till våra kunder och en attraktiv arbetsgivare med fokus på hållbarhet.

Vi kommer fortsätta att driva frågorna kring centrala infrastruktursatsningar för hållbara godstransporter och stärka konkurrenskraften för näringslivet också de kommande 20 åren.

Häng med på vår fortsatta resa!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>