AddSecure topprankad för sitt hållbarhetsarbete
Hem HÅLLBAR UTVECKLING AddSecure är bland de 5 procent bästa av de mer än 90 000 företag

AddSecure är bland de 5 procent bästa av de mer än 90 000 företag

Publicerat av: Redaktionen

AddSecure tillhör topp 5 procent av de mer än 90 000 rankade företagen.

Efter att ha tilldelats silver 2021 har AddSecure förbättrat sin EcoVadis rankning till guld i år.

Detta placerar AddSecure bland de 5 procent bästa av de mer än 90 000 företag som rankats av EcoVadis i över 160 länder.

EcoVadis är världens största leverantör av hållbarhetsanalyser. EcoVadis metodik bygger på internationella hållbarhetsstandarder som täcker 200+ utgiftskategorier och 160+ länder. Sedan den senaste utvärderingen/bedömningen/analysen har AddSecure förbättrat sitt hållbarhetsarbete över alla fyra bedömningskriterierna: miljö, arbetsvilkor och mänskliga rättigheter, etik och hållbar upphandling.

AddSecure topprankad för sitt hållbarhetsarbete

– Detta är ett erkännande av den ansträngning som hela AddSecure-gruppen gjort för att implementera ett gemensamt hållbarhetsprogram, kommenterar Stefan Albertsson, vd för AddSecure. Rankningen visar att vi har lyckats bygga en solid grund. Härifrån kan vi fortsätta att fokusera på kärnan i vår verksamhet: att hjälpa våra kunder att optimera sina verksamheter genom smarta och säkra IoT-lösningar.

EcoVadis bedömningskriterier är baserade på internationella hållbarhetsstandarder, inklusive de tio principerna i FN:s Global Compact, International Labour Organization (ILO) konventioner och Global Reporting Initiative (GRI) standarder och ISO 26000 standarden. EcoVadis grundades 2007 och har utvärderat/analyserat mer än 90 000 företag i 200 branschkategorier i mer än 160 länder.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>