Allabildelar.se blir huvudsponsor för Team Nyman Racing
Hem NYHETER Allabildelar.se blir huvudsponsor för Nyman Racing

Allabildelar.se blir huvudsponsor för Nyman Racing

Publicerat av: Redaktionen

Allabildelar.se är Atracco-gruppens webbportal för koncernens alla begagnade bildelar och vi har nu valt att gå in som huvudsponsor för Nyman Racing för att nå ut så brett som möjligt med information om den nya reservdelsbanken.

Allabildelar.se blir huvudsponsor för Team Nyman RacingAllabildelar.se får samtidigt tillgång till Nyman Racings hospitality-tält på motortävlingar runt om i landet, vi har också knutit upp teamet till olika arrangemang på ett antal av våra anläggningar.

Nyman Racing har inför 2022 åtta förare där de flesta också var med och körde för teamet under förra säsongen. 2021 var den bästa säsongen hittills där de knep åtta av de tio bästa placeringarna.

Avtalet sträcker sig över två år.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>