Bolag inom Ecoclime Group tecknar ramavtal med Akademiska Hus
Hem ENERGI Bolag inom Ecoclime Group tecknar ramavtal med Akademiska Hus i Stockholm

Bolag inom Ecoclime Group tecknar ramavtal med Akademiska Hus i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Ecoclime Groups dotterbolag SDC Automation har tecknat ett treårigt ramavtal avseende fastighetsautomation för energieffektivisering till Akademiska Hus fastighetsbestånd i Stockholm.

Ramavtalets värde uppskattas till 10 miljoner.

Akademiska Hus valde SDC Automation i en nyligen avslutad upphandling och utökar därmed sitt samarbete med bolaget inom Ecoclime Group. I urvalsprocessen för ramavtalet hamnade SDC på första plats inom alla kriterier.

”Det känns riktigt bra att fördjupa samarbetet med Akademiska Hus. Ramavtalet är ett kvitto på att våra lösningar och våra tjänster gett resultat. Det känns också bra att vi kan hjälpa en så stor aktör att spara energi och sänka driftskostnader”, säger Mathias Lindberg, VD för SDC Automation.

Bolag inom Ecoclime Group tecknar ramavtal med Akademiska HusAkademiska Hus är ett svenskt statligt ägt bolag med uppdrag att äga, utveckla och förvalta fastigheter vid landets universitet och högskolor. Fastighetsbeståndet omfattar 3,4 miljoner kvadratmeter uthyrningsbar yta och har ett fastighetsvärde på 118 miljarder kronor.

SDC Automation har mer än 100 års samlad erfarenhet av avancerad fastighetsautomation. Bolaget har genomfört projektering, installation och driftsättning av komplexa IoT-baserade automationslösningar sedan 2013.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>