Bra tillfälle att börja resa med buss och tåg
Hem MILJÖ Bra tillfälle nu att börja resa med buss och tåg

Bra tillfälle nu att börja resa med buss och tåg

Publicerat av: Redaktionen

Att ta bussen och tåget ibland kan vara en förändring som, när man väl testat, visar sig passa perfekt.

Det får hallänningarna chansen att kolla nu. Mellan den 15 – 28 november ger vi 25 procent rabatt på alla biljetter.

I november fortsätter vi på Hallandstrafiken arbetet med att få fler att resa kollektivt igen – för miljön, klimatet och för Hallands skull. Klimatfrågan är fortsatt högaktuell och vi vill visa att vi är en viktig del av den gröna omställningen och ett hållbart sätt att resa. Vi vill uppmuntra alla hallänningar att ta steget ombord och det gör vi med ett starkt erbjudande där vi erbjuder 25 procent rabatt på alla biljetter.

Bra tillfälle att börja resa med buss och tåg

Bilden är en del av reklamkampanjen att locka tillbaka kunderna till kollektivtrafiken.

-Vi har aldrig tidigare gått ut med ett så starkt och brett erbjudande, så det är spännande att se hur detta kommer tas emot. Vi hoppas att det kan få fler hallänningar att ta steget att resa mer hållbart. Om man väljer buss eller tåg ibland, gör man en viktig insats för miljön. Samtidigt hoppas vi att man även upptäcker fler fördelar med att resa med oss, säger Yasmine Möllerström-Henstam, Kommunikationschef på Hallandstrafiken.

Erbjudandet på 25 procent rabatt gäller inom Halland mellan den 15 – 28 november på enkel-, 24 timmars-, 10×24 timmars-, 30 dagars- och 365 dagarsbiljetter. Rabatten läggs ovanpå andra eventuella rabatter och gäller vid köp på Hallandstrafikens försäljningsställen. Vid resor utanför Halland ges rabatt på den del av resan som sker i Halland. Rabatterade biljetter måste aktiveras inom 30 dagar och återköps ej. Fullständiga villkor finns på hallandstrafiken.se/ta-steget.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>