Stockholm Exergi väljer IFS Cloud för att bli ett klimatpositivt företag
Hem ENERGI Stockholm Exergi väljer IFS Cloud för att bli ett klimatvänlig företag

Stockholm Exergi väljer IFS Cloud för att bli ett klimatvänlig företag

Publicerat av: Redaktionen

Med hjälp av IFS molnplattform för energibranschen ska Stockholm Exergi bättre kunna hantera alla sina anläggningar, personal och arbetsprocesser.

IFS meddelar nu att energiföretaget Stockholm Exergi har valt IFS Cloud för att hantera verksamhetskritiska ERP-processer.

Stockholm Exergi säkerställer att fler än 800 000 stockholmsbor har tillgång till värme, kyla, elektricitet och tjänster för avfallshantering. Då 99 procent av fjärrvärmen kommer från förnyelsebara energikällor eller återvinning lever Stockholm Exergi upp till sin vision om att skapa en klimatpositiv verksamhet och bidra till att göra Stockholm till världens första klimatpositiva huvudstad.

Företaget kontaktade IFS eftersom de behövde hjälp med att öka transparensen mellan företagets alla delar och få ett ERP-system som kunde tillgodose alla deras behov med en bred lösning, som också inkluderade en omfattande branschexpertis och kunde förse dem med den flexibilitet de behövde för att främja framtida innovationsprojekt.

IFS Cloud kommer att användas av Stockholm Exergis personal och underleverantörer för att få ett enhetligt sätt att arbeta över alla företagets verksamhetsområden. Lösningen kommer att utgöra stommen för ett helt nytt sätt att hantera nyckelprocesser som ekonomi, personalhantering, underhåll och tjänstehantering, hantering av tillgångar och hela leverantörskedjan. IFS Cloud kommer att hjälpa Stockholm Exergi att arbeta på ett mer enhetligt sätt, fatta mer datadrivna beslut och enkelt få full transparens över alla verksamhetens delar.

Stockholm Exergi väljer IFS Cloud för att bli ett klimatpositivt företag

– Teknik och IT kommer att spela en viktig roll i att uppnå Stockholm Exergis vision om att bli en klimatpositiv verksamhet och bidra till att göra Stockholm till världens första klimatpositiva huvudstad, säger Jimmy Renström, CIO på Stockholm Exergi. Med IFS som partner bidrar de till att skapa en fullständig transparens över alla delar av vår verksamhet, samtidigt som vi får en framtidssäker lösning som ger oss den flexibilitet vi behöver för att stötta vår innovationsresa.

– Stockholm Exergi är ett innovativt företag med ambitionen att öka resurseffektiviteten genom att optimera och strömlinjeforma processer i användandet av förnyelsebara energikällor eller återvinning, säger Glenn Arnesen, President, Northern and Central Europe på IFS. Därför är vi extra stolta över att ha valts till företagets teknikpartner.

I uppdraget ingår också att hjälpa Stockholm Exergi uppnå en bättre Moment of Service.

– IFS Cloud har utvecklats för att förse företag med komplexa verksamheter ett okomplicerat sätt att bli mer datadrivna, främja innovation och inte minst att uppnå en bättre så kallad ”Moment of Service” för sina kunder, förklarar Glenn Arnesen. Vi ser fram mot att kunna stötta och samarbeta med Stockholm Exergi genom att förse dem med en framtidssäkrad lösning som gör att de kan bli mer hållbara.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>