Charge Amps inleder samarbete med Kraftpojkarna
Hem ENERGI Charge Amps inleder samarbete med Kraftpojkarna

Charge Amps inleder samarbete med Kraftpojkarna

Publicerat av: Redaktionen

Charge Amps inleder samarbete med Kraftpojkarna

Charge Amps inleder nu ett samarbete med nordens ledande systemdistributör inom solenergi, laddinfrastruktur och energilagring, Kraftpojkarna. Avtalet gör det möjligt för Kraftpojkarna att distribuera Charge Amps lösningar på marknaden.

”Vi har båda en ledande roll i arbetet att skapa ett mer hållbart samhälle och tillsammans kan vi nå ännu längre i detta viktiga arbete,” säger Erik Menckel försäljningschef på Charge Amps. ”Vi ser nu fram emot att utveckla samarbetet under månaderna som kommer.”

Kraftpojkarna är Sveriges ledande leverantör av förnybara energilösningar och erbjuder nyckelfärdiga system, produkter och tjänster inom solenergi, energilagring och laddinfrastruktur. Förutom Sverige, är företaget även verksamt i Norge och Finland.

”Vi har följt Charge Amps tillväxtresa och ser fram emot att arbeta nära tillsammans,” säger Nicklas Hällman, på Kraftpojkarna. ”Charge Amps fokus på kvalitet, intelligens och design i alla led passar väl ihop med oss och våra kunder.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>