Coloreel sluter nytt avtal om sex enheter med Hirsch Solutions i USA
Hem NYHETER Coloreel sluter nytt avtal om sex stycken single head-enheter med Hirsch Solutions i USA

Coloreel sluter nytt avtal om sex stycken single head-enheter med Hirsch Solutions i USA

Publicerat av: Redaktionen

Coloreel, med sin unika välpatenterade teknik för digital infärgning av textiltråd som skapar miljövänliga och kreativa brodyrer, har fått en ny order på från Hirsch Solutions i USA.

 Affären inkluderar sex stycken single head-enheter

Affären tillkännages mindre än fyra veckor efter den mycket framgångsrika Impressions Expo i Long Beach, USA. USAs största mässa för utrustning till textilindustrin, där Coloreel och Hirsch presenterade och demonstrerade de unika möjligheter som Coloreels produkter och teknologi erbjuder inför flera hundra intresserade besökare.

Sven Öquist, VP Sales på Coloreel Group AB kommenterar:

Coloreel sluter nytt avtal om sex enheter med Hirsch Solutions i USA

“Vårt partnerskap med Hirsch ger Coloreel den ultimata räckvidden mot den amerikanska marknaden och med denna beställning på ytterligare sex enheter kommer Hirsch att kunna tillgodose den snabbt ökande efterfrågan på våra produkter. Jag ser fram emot att sälja många fler enheter genom vårt partnerskap med Hirsch.”

Adam McGrath, säljchef på Hirsch Solutions, kommenterar:

“Det här är fantastiska resultat från den mycket framgångsrika Impressions Expo i Long Beach, USA. Vi ser fram emot att förse fler av våra kunder med Coloreels unika teknologi för mer hållbara och kreativa broderier.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>