Dags att nominera till biogasutmärkelsen 2022
Hem ENERGI Dags att nominera till årets biogasutmärkelsen 2022

Dags att nominera till årets biogasutmärkelsen 2022

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det dags att nominera en person eller en organisation som har gjort betydande insatser för biogasens utveckling och som du vill se tilldelas årets Biogasutmärkelse.

Den svenska biogasen spelar en nyckelroll i omställningen till ett hållbart och cirkulärt samhälle.

Biogas kan även tydligt bidra i arbetet med ett stärkt civilt försvar och en stärkt krisberedskap.

För att stödja utvecklingen utser styrelsen i BioDriv Öst Ideell förening varje år en pristagare till Biogasutmärkelsen. Utmärkelsen tilldelas personer och organisationer som har gjort viktiga insatser på olika nivåer för att lyfta biogasen och visa på goda exempel för andra att följa.

Skicka in din nominering av en person, en organisation eller ett företag som du tycker har betytt extra mycket för biogasens utveckling till info@biodrivost.se. Senast 20 oktober vill vi ha din nominering.

Dags att nominera till biogasutmärkelsen 2022Biogasutmärkelsen delas ut i samband med konferensen BioDriv Tinget den 7 december. BioDriv Tinget är den årliga mötesplatsen och kunskapskällan för omställningen till fossilfria transporter i östra Mellansverige och Stockholmsregionen. I år är konferensen kostnadsfri och går av stapeln på Nalen i Stockholm samt digitalt. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>