DuPont Sustainable Solutions tillkännager nya styrelseledamöter
Hem NYHETER DSS tillkännager nya styrelseledamöter

DSS tillkännager nya styrelseledamöter

Publicerat av: Redaktionen

DuPont Sustainable Solutions (DSS) meddelar idag att nya styrelseledamöter ansluter till styrelsen när företaget fortsätter att utöka sin globala expertis för att skydda människor, transformera verksamheter och skapa en hållbar framtid.

George Serafeim, John Richard och Srinivasan Ramabhadran tillträder sina nya poster i DSS styrelse idag.

DuPont Sustainable Solutions tillkännager nya styrelseledamöter

George Serafeim

George Serafeim anses vara världens främsta tankeledare och akademiker inom ESG, och är Charles M. Williams professor i företagsadministration vid Harvard Business School. Serafeim är även medgrundare av KKS Advisors, ett ledande globalt konsultföretag inom ESG som förvärvades av DSS i juli 2021.

Serafeims deltagande i styrelsen kommer att bidra till en viktig strategisk riktning när DSS utvecklas och levererar integrerade lösningar för transformation till kunder som vill fatta framgångsrika och långsiktiga investeringsbeslut med hänsyn till ESG-faktorer.

John Richard är Global Vice President och General Manager för DuPonts säkerhetsverksamhet, där han har fullt globalt ansvar för att leverera hållbar tillväxt och lönsamhet för fyra av DuPonts produktlinjer: Kevlar®, Nomex®, Tyvek®, och Typar®. Richards roll i styrelsen kommer att säkerställa att DSS fortsätter att vara framåtblickande i lösningar för säkerhet och riskhantering hos kärnklienter. Richard ersätter Rose Lee som lämnade DSS styrelse den 6 september.

Srinivasan Ramabhadran är för närvarande Regional Managing Director för Asien och Stillahavsområdet hos DSS, en roll i vilken han stödjer flera kundengagemang som involverar kulturell transformation, riskhantering för verksamhetsstyrning, verksamhetsoptimering och digital innovation. Ramabhadran har under sina 19 år hos DSS haft flertalet ledande positioner, och kommer att spela en avgörande roll i DSS styrelse genom rådgivning och i att vägleda företagets strategiska tillväxt i Asien och Stillahavsområdet.

Jag är väldigt glad över att välkomna George Serafeim, John Richard och Srinivasan Ramabhadran som nya ledamöter i DSS styrelse. Deras erfarenhet och råd kommer att spela en viktig roll för att vägleda

DSS strategiska riktning när vi fortsätter att bredda våra erbjudanden och växa över olika regioner, säger Guy Semmes, styrelseordförande för DuPont Sustainable Solutions och grundare av Gyrus Capital.

DSS är fast beslutna att ligga i framkant när det gäller att utveckla lösningar som gör det möjligt för våra kunder att rädda liv och skapa en hållbar framtid. Tillskottet av dessa tre styrelseledamöter, i kombination med våra nyligen genomförda förvärv av KSS Advisors och Sofies Group, kommer att göra det möjligt för DSS att nå ut med vår unika kompetens till fler kunder runtom i världen som står inför nya och större risker inom områdena säkerhet, drift och miljö, säger Davide Vassallo, Cheif Executive Officer för DuPont Sustainable

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>