DuPont Sustainable Solutions utsedd till främsta EHS-konsultvarumärke för femte året i rad
Hem NYHETER DuPont Sustainable Solutions utsedd till främsta EHS-konsultvarumärke för femte året i rad

DuPont Sustainable Solutions utsedd till främsta EHS-konsultvarumärke för femte året i rad

Publicerat av: Redaktionen

DuPont Sustainable Solutions (DSS) har för femte året i rad rankats högst som konsultvarumärke inom EHS (miljö, hälsa och säkerhet), enligt en undersökning av det oberoende undersöknings-och konsultföretaget Verdantix.

Undersökningen där mer än 300 ledande EHS-chefer deltog gav DSS högst betyg av alla EHS-konsultfirmor inom varumärkespreferens.

Verdantix gav i år också erkännande till DSS affärsmodell för att fortsätta “diversifiera sina tjänster för att utföra ett bredare utbud av projekttyper som tillgodoser ett större spektrum av branscher”

– DuPont Sustainable Solutions är tacksamma över att erkännas som den främsta konsultfirman för femte året i rad, sa Davide Vassallo, vd på DuPont Sustainable Solutions.

– DSS har alltid styrts av tron att det är viktigt att hjälpa våra kunder att integrera EHS- och verksamhetsstyrning för att driva transformation över hela företaget, som gör det möjligt för dem att framgångsrikt skydda sin personal, förbättra sin verksamhet och skapa en hållbar framtid. Jag vill tacka alla våra kunder för deras fortsatta förtroende för vår förmåga och våra tjänsteerbjudanden, vilket återigen speglas i årets Verdantix-undersökning.

Enligt Verdantix undersökning 2021 är DSS högst rankat inom varumärkespreferens och närmare 40 procent (39 procent) av respondenterna rankar DSS som antingen “marknadsledande” (16 procent) eller “starka” (23 procent) i sin förmåga som EHS-tjänsteleverantör. DSS varumärke rankades också på andra plats bland EHS-företag inom kännedom, där 71 procent av de svarande säger att de är medvetna om DSS förmåga som EHS-tjänsteleverantör.

Dessutom erkände Verdantix Global Corporate Survey 2021: EHS Service Providers Brand Recognition report DSS affärsstrategi som branschledande för sin strävan att diversifiera sina kunderbjudanden, inklusive att:

  • Stärka sitt hållbarhetserbjudande för att möta företags växande ESG-tryck genom det tidigare förvärvet av KKS Advisors i år, ett konsultföretag specialiserat på ESG och hållbarhet.
  • Ha förmågan att digitalt transformera kunders EHS-processer, genom att erbjuda en heltäckande digitaliseringstjänst som integrerar enheter för Internet of Things (IoT) i sin mjukvarulösning DSS Transform, för att skapa en helt uppkopplad säkerhetsplattform för kunder.
  • Kunna tillgodose storskaliga kundprojekt genom att ha infrastrukturen för att driva initiativ för företagskunder på en nivå som omfattar hela företag.
DuPont Sustainable Solutions utsedd till främsta EHS-konsultvarumärke för femte året i rad

Davide Vassallo, vd på DuPont Sustainable Solutions.

– Att skydda människor och rädda liv är fortsatt kärnan i vårt syfte och vår portfölj av lösningar, samtidigt som DSS aktivt diversifierar våra erbjudanden för att möta behoven hos globala kunder som söker transformation över hela sin verksamhet. DSS kommer att fortsätta utveckla och tillgängliggöra innovationer för att hjälpa våra kunder att hantera kommande utmaningar och förbättra verksamheten, säger Vassallo

I Verdantix undersökning deltog 302 seniora EHS-chefer med direkt ansvar för företagsövergripande EHS-strategier och -initiativ på företag i över 31 länder i Asien, Stillahavsområdet, Europa, Gulfstaterna, Afrika, Latinamerika och Nordamerika.

Nästan tre fjärdedelar (74 procent) av de intervjuade cheferna företrädde företag med en omsättning på över en miljard dollar inom 25 branscher. De EHS-chefer som deltog i undersökningen representerar högriskbranscher såsom kemi, metall och gruvdrift, olja och gas, flyg, bygg, papper, kraftbolag, elektronik samt livsmedel och dryck.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>