E-TRON AB vann ny upphandling om eldrivna arbetsfordon till Bostads AB Poseidon
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH E-TRON AB vann ny upphandling om 9 st eldrivna arbetsfordon till Bostads AB Poseidon

E-TRON AB vann ny upphandling om 9 st eldrivna arbetsfordon till Bostads AB Poseidon

Publicerat av: Redaktionen

Bostads AB Poseidon som är ett av Sveriges största bostadsbolag och ägs av Göteborgs Stad har genomfört en upphandling via nya HBV-avtalet om 9 st eldrivna arbetsfordon.

Upphandlingen vanns av E-TRON AB.

Förra året genomfördes en upphandling om 8 st eldrivna arbetsfordon där E-TRON AB valdes som leverantör. Nu har en ny upphandling om ytterligare 9 st fordon genomförts där E-TRON AB återigen stod som slutlig vinnare. Fordonen kommer att användas inom fastighetsskötseln.

Poseidon har cirka 60 000 hyresgäster, förvaltar 27 300 lägenheter och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan.

E-TRON AB vann ny upphandling om eldrivna arbetsfordon till Bostads AB Poseidon– Vi är stolta och glada att ta hem även denna upphandling. Det är ett bra betyg på att vi levererar hög kvalitet och till rätt pris, säger Henrik Gunnarsson som är försäljningschef på E-TRON AB.

HBV är inköpsfunktion åt Sveriges allmännyttiga bostadsbolag och genomför samordnade upphandlingar för produkter och tjänster kopplade till byggnation, renovering och förvaltning av fastigheter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>