Eitech utför elinstallation för Inpacs toppmoderna industrianläggning i Lund
Hem ENERGI Eitech utför nu elinstallation för Inpacs toppmoderna industrianläggning i Lund

Eitech utför nu elinstallation för Inpacs toppmoderna industrianläggning i Lund

Publicerat av: Redaktionen

Under hösten 2022 påbörjades projekteringsarbetet inför uppförandet av en ny industrianläggning på kvarteret Tomaten 1 i Lund.

Elinstallationerna kommer utföras av Eitech och beräknas påbörjas under sommaren 2023.

Projektet avser nybyggnation av en anläggning på ca 6 400 kvadratmeter innehållandes kontor, lager, produktion och teknikutrymmen åt Inpac, som är en leverantör inom förpackningsindustrin.

Verksamheten hanterar produkter som är känsliga för höga temperaturer och hög luftfuktighet, vilket ställer stora krav på lokalernas utformning och installationer.

– Eitech ansvarar för en komplett installation av el-, telesystem, ställverk, transformatorer, kraft, belysning, data, fiber samt larm och passagesystem. Vi kommer även att installera elbilsladdare, säger Per-Olov Forss, enhetschef på Eitech i Lund.

Eitech utför elinstallation för Inpacs toppmoderna industrianläggning i Lund– En ny, toppmodern fabrik med den senaste tekniken ger oss möjligheter att fortsätta den positiva utveckling som vi haft under de senaste åren, menar Henrik Nyberg, VD för Inpac.

Eitechs beställare av projektet är totalentreprenören Peab som uppför anläggningen på uppdrag av Wihlborgs fastigheter. Bygghandlingsprojekteringen startade i november 2022. Arbetet på plats beräknas starta i juni 2023 och ska vara färdigställt till januari 2024.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>