Energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar deltar på World Economic Forum i Davos
Hem ENERGI Energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar deltar på World Economic Forum i Davos, Schweiz

Energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar deltar på World Economic Forum i Davos, Schweiz

Publicerat av: Redaktionen

På tisdag den 24 maj deltar energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar på den årliga världskonferensen World Economic Forum (WEF) i Davos, Schweiz.

Energiministern kommer bland annat delta vid ett panelsamtal om påverkanskampanjer, desinformation och de stora plattformarnas roll och ansvar.

Temat för World Economic Forum i år är politisk styrning och affärsstrategier i en värld präglad av kriget i Ukraina, och återhämtning från sviterna av en global pandemi.

– Kriget i Ukraina har satt fokus på vikten av att världen ställer om, från fossilt beroende till förnybar energi. I Davos vill jag lyfta Sverige som gott exempel på hur omställning kan innebära stora möjligheter, en växande industri och tusentals nya jobb, och lära av hur andra länder arbetar, säger energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar.

Energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar deltar på World Economic Forum i DavosEnergi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar kommer under dagen i Davos att ha flera möten med representanter för näringsliv och internationella organisationer och delta i panelsamtal tillsammans med företagsledare och ministrar från andra länder.

Panelsamtalen handlar blanda annat om hur man som beslutsfattare leder under tider av kris, samt om hur man tacklar desinformation och påverkanskampanjer exempelvis från Ryssland.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>