Ett år efter Sverigelanseringen – nu kommer delningstjänsten Camptoo till Danmark
Hem TRANSPORT Ett år efter Sverigelanseringen – nu kommer Hollandsbaserade delningstjänsten Camptoo till Danmark

Ett år efter Sverigelanseringen – nu kommer Hollandsbaserade delningstjänsten Camptoo till Danmark

Publicerat av: Redaktionen

Knappt ett år efter att den Hollandsbaserade delningstjänsten Camptoo blev tillgänglig i Sverige är det nu dags för plattformen att lanseras i Danmark.

Pandemin har varit en bidragande orsak till de senaste somrarnas växande intresse att hyra en husbil eller husvagn från privatpersoner, då många valde att semestra på hemmaplan i stället för att resa utomlands.

Genom Camptoo kan semesterfirare som inte själva äger ett semesterfordon nu enkelt, snabbt och säkert hyra en privatpersons husbil, campervan eller husvagn när denne inte använder den. Camptoos tjänst har visat sig särskilt attraktiv för ressugna unga par som vill resa flexibelt och upptäcka många platser under sin semester, barnfamiljer som vill ha “hemmet” med sig på resan, samt par med utflugna barn med mer fritid att resa mobilt under de månader då övriga svenskar befinner sig på hemmaplan.

“Danskarnas entusiasm för campingliv och flexibel turism har ökat lavinartat, särskilt under pandemin. Sverige har sedan länge varit ett av deras favoritresemål, när de väljer att campa utomlands,” säger Fredrik Rofors, ansvarig för Camptoo i Norden.

 Med Camptoo hittar du ett fordon för dina behov

Ett år efter Sverigelanseringen – nu kommer delningstjänsten Camptoo till DanmarkPå Camptoo kan man välja mellan att hyra en husbil, campervan eller husvagn. Idén bakom delningstjänsten är att ägare av campingfordon av olika slag listar sina fordon på tjänsten under de perioder då de själva inte använder fordonet, varpå reslystna personer som vill hyra en husbil eller husvagn kan söka på webbplatsen efter ett passande alternativ till resan. På så sätt kan husbilsägare tjäna en extra inkomst och ressugna få möjlighet att nyttja en husbil, campervan eller husvagn på det sätt som passar just deras behov.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>