Hem IT ExpressVPN del av VTI, fastställer branschstandard för ökad kundnöjdhet

ExpressVPN del av VTI, fastställer branschstandard för ökad kundnöjdhet

Publicerat av: Redaktionen

ExpressVPN del av VTI, fastställer branschstandard för ökad kundnöjdhet 3

Principerna etablerade av VTI, Virtual Private Network Trust Initiative, fokuserar på fem områden: Säkerhet, integritet, reklammetoder, öppenhet och transparens, samt socialt ansvar.

I takt med att våra liv till allt större del digitaliseras har en VPN blivit ett ovärderligt redskap för att skydda sig online, men med hundratals VPN-appar där ute att välja bland kan det vara en utmaning för kunden att hitta rätt och veta vilka företag som går att lita på.

Därför har ExpressVPN grundat VTI, VPN Trust Initiative, tillsammans med Internet Infrastructure Coalition (i2Coalition) samt ett flertal andra framstående företag i branschen. Till en början har ExpressVPN, i2Coalition och andra VPN-företag tillsammans med externa experter tagit fram en omfattande samling rekommendationer gällande hur ett VPN-företag på bästa sätt bör agera för att öka kundnöjdhet och konsumenternas förtroende.

Nu presenterar ExpressVPN VTI-principerna, som fokuserar på fem områden; Säkerhet, integritet, reklam, transparens och socialt ansvar.VTI-principerna ska för konsumenten ses som en guide för att underlätta jämförelse och utvärdering av de olika VPN-företagen, det vill säga ett redskap för att ge kunden ett enklare sätt att veta vilken eller vilka tjänster som är mest pålitliga. Det betyder även att oberoende av vilken av de över tio olika VTI-medlemmarna kunden väljer, så kan kunden tack vare den nya branschstandarden känna sig trygg i att denne valt en VPN som möter de krav och principer som fastställts av VTI.

“Lanseringen av VTI-principerna är ett första steg i en process som syftar till att sammanställa röster inom branschen för att förespråka, skapa, granska och utvärdera branschens standard och riktlinjer, och vi är glada att se hur principernas införande påverkar marknaden positivt,” säger Christian Dawson, medgrundare av i2Coalition.

En starkare VPN-branch innebär ett säkrare internet

Under de elva år som ExpressVPN funnits på marknaden har företaget konstant ansträngt sig för att utveckla och förbättra branschen. VTI-principerna är endast det senaste exemplet i arbetet mot att höja branschens standard och försäkra att internetanvändare ges säker surf.

Lanseringen av principerna är endast det första steget av VTI, som anser att en enad bransch är ett effektivt sätt att bygga ett säkrare internet.
Harold Li, VD på ExpressVPN, lägger til: “VTI-principerna sätter en ny standard för VPNföretag så att vi som en enad branch kan förbättras. Vi ger konsumenterna större tilltro när det kommer till användning av VPN för att surfa friare, säkrare och med större integritet.”

För att få reda på mer om VTI-principerna, besök i2Coalition.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>