Smart teknik för en bekvämare vardag
Hem ENERGI Smart teknik för en bekvämare vardag

Smart teknik för en bekvämare vardag

Publicerat av: Redaktionen

Det har varit ett händelserikt år hos Hager med intressanta möten, spännande projekt, inspirerande mässor – stora som små som ger oss kunskaper och förutsättningar att blicka framåt mot nya möjligheter.

Från Familj till Familj och en hållbar framtid

Som ett familjeföretag är givetvis familjen viktigt för oss på Hager. Vi förstår värdet av en sammanhållen familj och startade därför ett långsiktigt initiativ till förmån för familjerna på Ronald McDonald hus i Göteborg. Ett initiativ som går under namnet Familj till Familj. Engagemang, energi och familj är centrala begrepp för Hager och värdeord som genomsyrar hela CSR-arbetet. Därför skänker Hager en del av varje sålt *2-vägsuttag till Ronald McDonald Hus i Göteborg.

Smart teknik för en bekvämare vardag

Som ett familjeföretag med tydligt definierade värderingar arbetar Hager kontinuerligt för att säkerställa en hållbar framtid. För att främja en hållbar utveckling bedriver Hager ett initiativ under en strategi som kallas E3. E står för Environment, Ethics och Energy. Syftet är att med innovativa idéer, ny design, och uttrycksfulla material ta med sig både företagskund och slutkund in i en mer energieffektiv och miljömedveten framtid.

Nya produkter 

Hager har under året lagt till flertalet nyheter och familjemedlemmar i våra strömställarserier. Vi har lanserat berker Q7, effektfull, snygg och mångsidig med ett stort utbud av olika ramar i flertalet material. Du kan välja mellan plast, skiffer, betong, aluminium, rostfritt stål och glas för att skapa rätt utseende och rätt känsla för varje enskild miljö.

Vi har även breddat det populära sortimentet i strömställarserien berker S.1 med utvalda funktioner i skyddsklass IP44, så att ännu fler installationer kan genomföras med den funktionella och tidlösa strömställarserien.

Hager var som första tillverkare på den Svenska marknaden även stolta att erbjuda vridbrytare med en integrerad LED-modul. Modulen kan valfritt användas i nästan varje roterande brytarinsats i serie berker R.classic, Glas och 1930. Speciellt i kombination med glasserien utvecklar LED-modulen en särskilt attraktiv effekt. Berker fyllde även 100 år något som vi firade tillsammans med Bauhausskolan, en designskola med fokus på arkitektur och design där funktionaliteten alltid var i fokus.

Vi har även lanserat andra produkter under året som en ny generation energimätare, ny infälld FW-kapsling och villapeket easy med nya domovea för att nämna några.

Smart teknik för en bekvämare vardag

Vi måste även nämna ett annat initiativ som vi kallar “det är säkrast så” målet är att om det händer, händer inget där vi rekommenderar installation av personskyddsbrytare för en bättre och säkrare elanläggning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>