Göteborg Energi väljer Advania som ny outsourcingpartner
Hem ADVANIA Göteborg Energi väljer nu Advania som ny outsourcingpartner

Göteborg Energi väljer nu Advania som ny outsourcingpartner

Publicerat av: Redaktionen

Göteborg Energi outsourcar sina IT-infrastrukturtjänster vilket innefattar tjänsteområden servicedesk och support, digital arbetsplats, datacenter, integration, publika molntjänster samt applikationsdrift som stöd till Göteborg Energis interna applikationsförvaltning.

Avtalstiden med Advania är 6 år, med en option till förlängning upp till 10 år.

Göteborg Energis nuvarande outsourcingavtal löper ut i december 2022.

En ny upphandling fördelad över två avtal med IT-infrastrukturtjänster har genomförts enligt LUF och valen föll på Advania som ny outsourcingpartner i båda fallen. Enligt de nya avtalen ska tjänsterna transformeras så de stödjer och stärker den pågående digitaliseringen inom Göteborg Energi och anpassas till en modern och säker IT leverans.

– Advania möter mycket väl de komplexa krav Göteborg Energi har och kommer att bli en värdefull partner i vår fortsatta utvecklings- och digitaliseringsresa. Jag förväntar mig en stabil, effektiv och säker leverans med stort fokus på våra behov och ett produktivt partnerskap över hela avtalstiden, säger Anders Brännberg, IT-chef på Göteborg Energi.

Göteborg Energi väljer Advania som ny outsourcingpartner

– Att vara nära våra kunder och erbjuda en flexibilitet som skiljer sig från andra aktörer i branschen är något vi alltid strävar efter. Det är väldigt positivt att Göteborg Energi är så tydliga med sina förväntningar på oss som ny outsourcingpartner och vi tar oss an detta uppdrag med stolthet och glädje, säger Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige AB.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>