Advania Sverige stärker sitt hårdvaruerbjudande genom att förvärva 3StepITs Front End Services
Hem ADVANIA Advania Sverige stärker nu sitt hårdvaruerbjudande genom att förvärva 3StepITs Front End Services

Advania Sverige stärker nu sitt hårdvaruerbjudande genom att förvärva 3StepITs Front End Services

Publicerat av: Redaktionen

Advania tar över 3StepITs toppmoderna logistikcenter, skräddarsytt för Front End Services, tillsammans med högt specialiserade medarbetare från 3StepIT.

Förvärvet av Front End Services gör det möjligt för Advania att fortsätta erbjuda hållbara lösningar av högsta kvalitet till den svenska marknaden.

Advania välkomnar nya medarbetare till koncernen för att fortsätta bygga branschens mest attraktiva arbetsplats.

Advania-koncernen har som mål att bli den föredragna IT-tjänsteleverantören i norra Europa och erbjuda helhetslösningar med en enda kontaktpunkt till befintliga och nya kunder. Förvärvet av Front End Services är ett naturligt steg i Advanias tillväxtresa och möjliggör en sömlös och hållbar IT-leverans till befintliga och nya kunder. Tjänsterna från Front End Services inkluderar bl.a. personligt e-postkonto, leverans, installation av programvara och ompaketering.

– Det viktigaste skälet till att genomföra detta förvärv är att öka kvaliteten i leveransen till våra befintliga kunder. Baserat på den stora volym med enheter som vi tillhandahåller våra kunder kan vi nu ytterligare stärka vårt erbjudande med kostnadseffektiva och sömlösa lösningar, säger Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige.

Advania och 3StepIT har en under många år närt en stabil och långsiktig relation och tack vare detta har parterna nu kommit fram till att Front End-tjänsterna bör drivas av Advania. Målet är att bidra till tillväxten i kärnverksamheten för båda bolagen.

Advania Sverige stärker sitt hårdvaruerbjudande genom att förvärva 3StepITs Front End Services– Efter att framgångsrikt ha byggt upp ett förstklassigt logistik- och konfigurationscenter som tillhandahåller ett komplett utbud av Front End Services, anser vi att Advania är den logiska partnern att ta verksamheten till nästa nivå. Jag är mycket stolt över de skickliga medarbetare som nu kommer att byta arbetsgivare. Advania har alla möjligheter att utveckla ett hårdvaruerbjudande som är bäst på marknaden, säger Jakob Lagander, VD på 3StepIT Sverige.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>