Vilka är det som läser hållbarhetsredovisningen och vilken information vill de ha?
Hem HÅLLBARA ÅSIKTER Hållbarhetsfråga: Vilka är det som läser hållbarhetsredovisningen och vilken information vill de ha?

Hållbarhetsfråga: Vilka är det som läser hållbarhetsredovisningen och vilken information vill de ha?

Publicerat av: Redaktionen

Även om verksamheter kan tyckas lika ska alla göra sin egen analys och bedömning av vilka hållbarhetsfrågor som är viktiga att jobba med i den egna verksamheten.

Stäm gärna av med de intressenter som finns runt företaget så att du fångar upp eventuella förväntningar om att företaget ska jobba med en särskild hållbarhetsfråga från kunder eller blivande personal.

Vilka är det som läser hållbarhetsredovisningen och vilken information vill de ha?Det är naturligtvis företaget som ska genomföra aktiviteterna men konsulten kan hjälpa till med att ta fram mål och aktiviteter och sätta upp ett system för att hantera resultaten från aktiviteterna och hållbarhetsinformationen. Informationen ska ju finnas tillgänglig när det är dags att rapportera.

Intressenterna måste vi ha med oss när vi ska kommunicera hållbarhetsredovisningen. Frågor som är bra att ställa sig är; vilka är det som läser hållbarhetsredovisningen och vilken information vill de ha?

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>