H22 City Expo: Save the date 30 maj – 3 juli
Hem EVENT Helsingborgs H22 City Expo: Save the date 30 maj – 3 juli

Helsingborgs H22 City Expo: Save the date 30 maj – 3 juli

Publicerat av: Redaktionen

Välkommen till Helsingborg och H22 City Expo, det enskilt största evenemanget för innovation och hållbar stadsutveckling i Norden 2022.

Upptäck avgörande innovationer, nationella och internationella konferenser, aktuella utställningar, högteknologiska hackathons – och en lång rad andra spännande upplevelser i stadsrummet.

H22 City Expo: Save the date 30 maj – 3 juliTillsammans med drygt 80 partners från näringslivet, akademin och föreningslivet presenterar Helsingborgs stad morgondagens lösningar för en ökad livskvalitet i en smartare och mer hållbar stad.

H22 City Expo är samtidigt en innovationsshow som spänner över hela staden, med något för alla inom mat, konserter och upplevelser.

Håll utkik efter din inbjudan, den kommer i mars!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>