Hem NYHETER LAGERHAUS – nu på AMAZON!

LAGERHAUS – nu på AMAZON!

Publicerat av: Redaktionen

LAGERHAUS – nu på AMAZON! 3

Lagerhaus är ett av de första företag som kommer att använda sig av Amazons svenska plattform.

Genom att finnas på Amazons plattform får nu Lagerhaus möjligheten att synas mer och nå än fler kunder. I dagsläget levererar företagets e-handel varor till kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Sortimentet består initialt av ca 200 artiklar och sträcker sig från inredningstextiler så som kuddar via doftljus, muggar till förtagets karaktäristika ”happy” sortiment av anteckningsblock och presentinslagningsprodukter.

– Att Amazon nu lanserar en svensk sajt kommer få mycket uppmärksamhet och ger oss en möjlighet att nå fler kunder. Blir utfallet som förväntat kommer vi att ytterligare utöka sortimentet, säger Emmy Ljungvall, försäljningschef på Lagerhaus.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>