Hem INFRASTRUKTUR Martin Ehn Hillberg blir ny kontorschef på White Stockholm

Martin Ehn Hillberg blir ny kontorschef på White Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Martin Ehn Hillberg blir ny kontorschef på White Stockholm 3

Martin Ehn Hillberg utses till ny kontorschef för Whites Stockholmskontor. Han tillträder den 1 januari 2021.

Martin är en flerfaldigt prisbelönt landskapsarkitekt. Han har lång erfarenhet av att driva projekt och av att arbeta i ledande roller. I dagsläget är Martin kontorschef på White för kontoren Uppsala, Umeå och Västerås. Karriären startade däremot i Stockholm för 25 år sedan.

– Detta känns otroligt hedrande. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla kontoret vidare i en föränderlig och utmanande tid. Jag ser också fram emot att lära känna alla duktiga medarbetare som verkligen får projekten att lyfta och gör att vi kan tänka bredare i vad vi som arkitektkontor kan erbjuda för tjänster, säger Martin Ehn Hillberg, blivande kontorschef för White Stockholm.

Stockholmskontoret är Whites största kontor och har en viktig roll inte bara lokalt utan också i Whites internationella expansion.

– Vår viktigaste fråga är fortsatt att driva omställningen mot ett hållbart samhälle och bli mer konkreta genom våra projekt. Där har vi kompetensen och vi kan bli ännu bättre på att hjälpa våra kunder att förstå kort- och långsiktiga investeringar i relation till projektets samlade klimatpåverkan. För att fortsätta vara ett av de ledande arkitektkontoren är utveckling inom återbruk, innovation och ökad internationalisering exempel på satsningar vi kommer att fortsätta med tillsammans med våra kunder, säger Martin Ehn Hillberg.

– Martin är en skicklig landskapsarkitekt och en uppskattad ledare på White. Med sin strategiska förmåga och erfarenhet av att bygga goda relationer med kunder och samarbetspartners kommer han att bidra till Stockholmskontorets fortsatta utveckling. Vår målsättning är att skapa värde för våra kunders affärer genom hållbar arkitektur i varje projekt. I Martin får vi en ledare som driver verksamheten med stort fokus på teamet och projekten, säger Alexandra Hagen, vd för White Arkitekter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>