Nordea väljer If som försäkringspartner
Hem NYHETER Nordea väljer If som försäkringspartner

Nordea väljer If som försäkringspartner

Publicerat av: Redaktionen

Nordea i Sverige förlänger samarbetet med If.

Avtalet träder i kraft vid årsskiftet och gäller i fem år.

Nordea väljer If som försäkringspartner

– På Nordea ser vi till kundens alla behov och där är trygghetserbjudandet en viktig del. Efter en grundlig urvalsprocess har vi nu landat i vad vi anser vara den bästa försäkringspartnern för våra kunder och för Nordea. Vi är väldigt glada över att ha slutit det här avtalet och ser fram emot ett fortsatt samarbete där vi alltid ser till kundens bästa, säger Per Långsved, Sverigechef på Nordea.

Tillsammans ska Nordea och If säkerställa Nordeas kunders hela försäkringsbehov.

– Vi är mycket glada över det fortsatta samarbetet och vi är stolta över att, som nordens största försäkringsbolag, få samarbeta med nordens största bank. Vi förstår varandra väl och vi tror att vi, med hjälp av vårt samarbete, kommer att nå många flera kunder med ett komplett trygghetserbjudande, säger Andreas Hörberg, ledare för Sales & Service på If i Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>