Ny funktionalitet gör det enkelt att leda proaktivt
Hem JOBB Ny funktionalitet Aktiva teams gör det enkelt att leda proaktivt

Ny funktionalitet Aktiva teams gör det enkelt att leda proaktivt

Publicerat av: Redaktionen

Accelerationsmöten är en central del i arbetssättet i Howwe för att säkerställa att team gör framsteg mot bolagens viktigaste mål.

Med lanseringen av den nya funktionaliteten Aktiva teams ger vi företag nya möjligheter att enkelt få en överblick över teamens aktivitetsnivå och inblick i vilken utsträckning accelerationsmöten genomförs, det som för många är veckans mest strategiska möte.

– Den nya funktionen Aktiva team är ett kraftfullt verktyg för ledare och chefer. Det ger dem kunskap om var deras stöd behövs för att upprätthålla ett proaktivt arbetssättet i hela organisationen. På några sekunder kan de se i vilken utsträckning deras team är aktiva i arbetssättet implementerat genom Howwe vilket ökar möjligheterna att bolagens mål uppnås, säger Johan Sundell, Head of Insights på Howwe Technologies.

Ny funktionalitet gör det enkelt att leda proaktivt

Aktiva team är en enkel översikt över aktiva kontra icke-aktiva team för hela organisationen, tillgänglig i realtid när som helst. Funktionaliteten ger insikter över aktivitetsnivåer och genomförandet av accelerationsmöten för alla team baserade på en löpande 8-veckors period. Den nya funktionen är enkel att använda. Klicka på valfritt team för att få en data-driven sammanfattning av allt du behöver veta för att coacha och stödja teamet i deras arbete mot målen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>